וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

התרגיל מפתיע בגמר היורו: "זרקתי את הבקבוק של היריבה ליציע"

במהלך דו-קרב הפנדלים בגמר יורו 2025 לנשים, חנה המפטון זרקה ליציע את הבקבוק עם ההערות של שוערת ספרד - ועוד המשיכה עם תרגיל הונאה נוסף: "ניסיתי שלא להתפוצץ מצחוק"

תקציר גמר יורו נשים: אנגליה ניצחה את ספרד בדו-קרב פנדלים/ספורט1

חנה המפטון, שוערת נבחרת אנגליה, חשפה בראיון ל-TalkSport כי במהלך דו קרב הפנדלים בגמר יורו 2025 לנשים נגד ספרד, היא השליכה ליציע את בקבוק המים של שוערת היריבה, קאטה קול, שעליו היו רשומות הוראות וטקטיקות לפנדלים.

"ראיתי שלשוערת הספרדייה יש את ההערות שלה על הבקבוק", סיפרה המפטון. "אז כשעמדה להיכנס לשער, פשוט לקחתי אותו וזרקתי אותו ליציע של האוהדים האנגלים - כדי שהיא לא תוכל להשתמש בו".

המפטון, במטרה להימנע מאירוע דומה, כתבה את ההערות שלה על הזרוע.

"ניסיתי שלא להתפוצץ מצחוק"/GettyImages, Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar

באותו דו קרב, אנגליה ניצחה 1:3 אחרי 1:1 בתום 120 דקות, כשהמפטון עוצרת שני פנדלים ומובילה את אנגליה לזכייה שנייה ברציפות באליפות אירופה לנשים.

"זה לא היה קשה, כשהיא הלכה לשער, הבקבוק שלה היה שם לבד, לא? פשוט לקחתי אותו"' אמרה המפטון והפתיעה עם אנקדוטה נוספת, "שמתי את הבקבוק שלי במקום שהיה הבקבוק שלה - הוא נראה אותו הדבר, אבל בלי הערות. היו אפילו אותם ספונסרים, אז פשוט החלפתי את הבקבוק שלי בשלה, שאותו זרקתי לאוהדים".

כשנשאלה כיצד הגיבה הספרדייה, ענתה: "אני הלכתי בכיוון ההפוך, אבל היא נראתה כל כך מבולבלת. ניסיתי כל כך שלא להתפוצץ מצחוק".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully