אסף ארניה חתם במועדון ספורט אשדוד ובשבוע הבא ירשם בסגל הקבוצה אחרי שחוזהו יעבור ברשות לבקרת תקציבים. באשדוד החליטו להחתים את השחקן בן ה-19 ששיחק בשנים האחרונות בדרמשטאדט בגרמניה ואף ערך הופעה אחת בבונדסליגה. מדובר בשחקן שיכול לשחק במספר תפקידים, גם כמגן ימני וגם כקיצוני ימני. הוא כבר הצטרף לקבוצה והתאמן.
בתוך כך, בקבוצה גם החליטו להחתים על חוזה מקצועני את הבלם ראם טל מקבוצת הנוער שמגלה יכולת גבוהה באימונים עם הקבוצה הבוגרת. מחר בגביע הטוטו מול הפועל תל אביב, ישחק הקשר הקונגולזי קארים קימבידי שמציג יכולת טובה באימונים מאז שהגיע ואם יעשה רושם טוב גם מחר בבלומפילד, אשדוד תצרף אותו.
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
מי שמחר לא ישחק עדיין, הוא טימותי אוואני שהצטרף רק השבוע לקבוצה ויתחיל באימונים איתה.


