וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"כ"כ טיפש": ספרא, החשבון האנטי ישראלי והפייק ניוז על הפועל ת"א

חשבון הטוויטר הקיצוני "אנטיפה אולטראס" העלה ציוץ ביקורתי כלפי האדומים, והובך כשהתגלה שמדובר בכלל בהפועל ירושלים. גם לבנו של הבעלים היה מה לומר על ה"פרשה"

תיקתקנו,סיכום אירועי היום בספורט, 7.8/ספורט1

מואיז ספרא ממשיך להתבטא ללא מעצורים או עכבות ברשתות החברתיות. בנו של בעלי הפועל תל אביב מרבה לצייץ ולהביע את דעותיו בשלל נושאים, ואמש (חמישי) ניתנה לו הזדמנות מיוחדת לעשות זאת כשהחשבון הקיצוני והאנטי ישראלי "Antifa Ultras" הפיץ פייק ניוז על הפועל תל אביב.

חשבון הטוויטר המדובר, שפועל בשמו של ארגון השמאל הרדיקלי "אנטיפה" (קיצור של אנטי-פשיזם), מרבה לצייץ נגד ישראל וצה"ל, ומבליט מחאות נגד ישראל במגרשים. החשבון נהנה מפופולריות רבה, גם אם במחלקת העובדות הוא רחוק מלהצטיין. לפני מספר שבועות אותו חשבון אף הפיץ שמועות מרושעות בדבר מותו של מנשה זלקה במהלך פעילות מבצעית, וגם אתמול הוא לא היסס לפרסם מידע כוזב, כשהוא מתייחס למדבקה שהדביקו אוהדי הפועל ירושלים לצד הכיתוב "אנטיפה".

על אף העובדה שהמדבקה המדוברת הייתה של הפועל ירושלים, בחשבון האנטי ישראלי מיהרו לכתוב: "אולטראס הפועל תל אביב מגדיר את עצמו כ'אנטי פשיסט' לאורך שנים. הם ממשיכים לכנות את עצמם כך, ובאותה נשימה שותקים לנוכח רצח העם שמתבצע בעזה. הם פשוט לא מדברים על זה, ובטח שלא מתנגדים לכך. איך אתה מסוגל להיות אנטי-פשיסט מבלי להתנגד לפשעי המלחמה ורצח העם המתמשך שמבצעת המדינה שלך?".

גם התגובות של רבים מאוהדי הפועל תל אביב שהעמידו את הכותב על טעותו, לא גרמו לו למחוק את הפוסט המדובר ובשלב מסוים התערב גם מואיז ספרא. "אתה כל כך טיפש, שזה מביך", כתב לו בנו של הבעלים - וזכה למאות תגובות תומכות מאוהדי הפועל תל אביב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully