מכבי תל אביב תשוב הערב (חמישי) להתאמן בקרית שלום, אחרי ששבה אתמול לפנות ערב ממלטה לארץ. במועדון נתנו לשחקנים הבוקר להתאושש וייפגשו לאימון מאוחר יותר. הביקורות הנוקבות בארץ אחרי המשחק במלטה נשמעו היטב בדרך חזרה לישראל. במועדון מבינים שהקבוצה שיחקה רע מאוד אבל מחבקים באהבה את הניצחון ומשוכנעים שהיכולת שלשום בלילה במלטה תגרום לכולם להתכנס בתוך עצמם ולהבין שמכבי תל אביב חייבת להרים הילוך גם בסגל הנוכחי ובטח כאשר יצורפו שחקנים במטרה לחזק את פני הקבוצה.
היו הרבה שחקנים שלשום במלטה שהציגו משחק אישי רע. לגבי שניים, במועדון מצפים להרבה יותר מהם. מדובר בבלם מוחמד עלי קמארה ובחלוץ יון ניקולאסקו. באשר לקמארה, הופעת הבכורה שלו במשחק החוץ מול פאפוס הבטיחה רבות. הוא אומנם ביקש להתחלף בהפסקה, אבל 45 הדקות הראשונות שלו במדי מכבי תל אביב הובילו לאופטימיות רבה ולאמונה שהקבוצה השתדרגה בבלם שלא היה לה. המשחק שלשום במלטה היה כבר רע מאוד גם ברמה האישית מבחינת קמארה. במועדון מאמינים שזו הייתה תקלה חד פעמית ושהשחקן יגלה יכולת הרבה יותר גבוהה במשחקים הקרובים. מכבי תל אביב שילמה דמי העברה משמעותיים על קמארה וגם שכרו הוא מהגבוהים ביותר במועדון, כך שהציפיות ממנו בהתאם.
באשר לניקולאסקו, הוא עדיין רחוק מאוד מהחלוץ שמכבי תל אביב חולמת עליו אבל נראה שהוא צריך להיכנס לכושר משחק ולזכותו יאמר שהוא כמעט לא קיבל כדור אחד נורמלי ומצב לגול. גם לגבי המולדבי הציפיות בהתאם לחוזהו הגבוה. מדובר בשני זרים שאמורים להוביל את מכבי תל אביב בעונה הקרובה ולעשות את השינוי מהעונה שעברה.
באשר לצד האופטימי, הוא מגיע כמובן מאלעד מדמון שכבש את שער הניצחון שהתווסף לשער שכבש נגד פאפוס בחוץ. מדמון מקבל ביטחון עם כל דקה שהוא על המגרש ולא מן הנמנע שהשלב הבא יהיה גם שיפתח בהרכב. אחרי עונת התאקלמות קשה ומעט דקות בקרית שלום מדמון עשוי להיות אחד השינויים של האלופה לקראת העונה שבפתח.
מי שנכנס אף הוא לרשימת האופטימיות הוא איתמר נוי. הוא אומנם היה על הדשא רק 10 דקות אבל הן גרמו לז'ארקו לאזטיץ' להתייחס אליו בצורה פרטנית בסיום המשחק ומכאן נראה שהדלת להרבה יותר שיתוף בדקות משחק נפתחה עבור הקשר שלפני שנה הגעה למכבי תל אביב הייתה מבחינתו חלום רחוק במיוחד. נוי אמור לקבל יותר דקות. הוא מראה באימונים שהוא נמצא שם ולזאזטיץ' לא ישכח את הדקות הטובות שלו במלטה.