אין מספיק רכש, יואב כץ לא מצליח למכור את הקבוצה וההתחלה נראתה קשה עם הפסד לעירוני קרית שמונה במחזור הפתיחה של שלב הבתים בגביע הטוטו, אבל הערב (רביעי) הפועל חיפה ניצחה 0:1 את עירוני טבריה ועלתה לחצי גמר המפעל עם שער ניצחון של רוי נאווי בתוספת הזמן.
שתי הקבוצות רשמו החמצות בשני הצדדים, אבל זה היה המחליף של גל אראל שעשה זאת שוב, בדיוק כפי שכבש את שער הניצחון במהפך 3:4 על בני ריינה לפני שני מחזורים, והפועל חיפה עם ניצחון שלישי ברציפות בגביע הטוטו הבטיחה את הכרטיס לשלב הבא מפסגת בית א'.
הרכבים
עירוני טבריה: עידו שרון, אלי בלילתי, אונדז'יי באצ'ו, סמביניה, רון אונגר (והיב חביבאללה, 46), דוד קלטינס, מוחמד אוסמן, ניב גוטליב (איתמר שבירו, 59), גיא חדידה (ירין סוויסה, 88), פיטר מייקל (יונתן טפר, 59), סטניסלב בילנקי.
הפועל חיפה: ניב אנטמן, לירן סרדל (חיים מקונן, 25), ג'ורג' דיבה (תמיר ארבל, 75), לארי אנגולו, דור מלול, ייסמאו קבדה (רוי נאווי, 75), יונתן פרבר, סלאם ג'ידו (רז'יס אנדו, 75), יעד גונן, רועי זיקרי (סער אלקיים, 61), ג'אבון איסט.
מהלך המשחק
דקה 3: הרמה מצד ימין מצאה את חדידה שנגח טוב לפינה הרחוקה, אבל דיבה הרחיק מקו השער.
דקה 5: ניסיון מעניין של קבדה שבעט מהקצה השמאלי של רחבת טבריה, הכדור שרק ליד הקורה של עידו שרון.
דקה 43: אחרי דקות משמימות, זיקרי ניסה להפתיע בבעיטה מחוץ לרחבה שחלפה מעל המסגרת של עידו שרון.
דקה 55: התקפה שעברה מצד ימין לשמאל הגיעה לבלילתי שחדר לרחבה ובעט כדור שטוח לפינה הרחוקה. אנטמן ירד טוב והדף הצידה.
דקה 57: הרמה קבדה הפתיעה את עידו שרון ששמט את הכדור ולרגע הלחיץ את הספסל של טבריה, אבל התעשת ותפס אותו בחזרה.
דקה 58: הקצה התגבר - בלינקי קיבל כדור ארוך לתוך הרחבה החיפאית, הסתובב על השומר שלו ובעט חלש ושטוח לידיים של אנטמן.
דקה 63: אוסמן ניסה להפתיע בבעיטה ממרחק, אנטמן היה במקום ועצר.
דקה 66: איזו הצלה של אנטמן! שבירו בסיבוב גדול ברחבה בעט כדור לפינה הרחוקה, השוער החיפאי מתח ידיים והדף לקורה ולקרן.
דקה 80: סמביניה כבר חגג את שער היתרון של טבריה, אבל הבלם של המארחת דחף את נאווי תוך כדי המהלך ונשמעה שריקה מהירה של השופט.
דקה 90+3: גול! 0:1 להפועל חיפה! בדיוק כמו מול בני ריינה - רוי נאווי עלה מהספסל ונגח את שער הניצחון של הקבוצה של גל אראל.
בית א'
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל חיפה4 3 0 1 4-6 9 2 עירוני טבריה3 1 1 1 2-3 4 3 בני סכנין3 1 1 1 2-2 4 4 עירוני קרית שמונה3 1 0 2 3-2 3 5 מכבי בני ריינה3 1 0 2 7-5 3
ביום ראשון יסתיימו משחקי בית א', כאשר עירוני קרית שמונה תארח את עירוני טבריה ובמקביל ייפגשו מכבי בני ריינה ובני סכנין.