בתכנית הספורט של רדיו 103FM הגיבו אמש (שלישי) להצעת הענק שקיבל ערן זהבי מאמדספור, קבוצתו החדשה של דיא סבע - הצעה לה הוא כמובן לא שש להסכים.
"איך שחקן יהודי יכול לשחק בטורקיה היום? סבע הוא ערבי. ערן הוא יהודי, איך זה יכול לקרות? למה שייקח את הילדים שלו לטורקיה? נו באמת", אמר איל ברקוביץ'.
כוכב העבר הוסיף ותהה: "לא הבנתי את הקטע איתו, הוא לא פורש? הוא לא בכושר, עד שהוא ייכנס לכושר - זה עוד חודש, חודש וחצי. לא הבנתי למה הוא משאיר את זה פתוח. הוא צריך תשומת לב?".
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
ברקוביץ' התייחס גם לאפשרות שאורי עזו ישוב למ.ס. אשדוד: "אם מישהו מטעמו של אורי עזו שומע אותי, אני חושב שעדיף לו ללכת למאמן יותר התקפי, יצירתי, שאוהב אותו יותר, שסומך עליו יותר. היה בינו ובין סילבס קלאש לא טוב. עולה לי בראש עומר פרץ כזה, הפועל פתח תקוה, שרון מימר, ברק יצחקי. הוא צריך ללכת למאמן עם חיבור טוב יותר".
