מאמן העבר אלי גוטמן בחר אתמול (ראשון) ב"תכנית הספורט של ישראל" ברדיו חיפה את הרכב מכבי חיפה לעונה הקרובה - בהתבסס, כמובן, על השחקנים שנמצאים בסגל נכון לרגע זה.
בניגוד למאמן הנוכחי של מכבי חיפה, דייגו פלורס, גוטמן החליט ללכת על שלישיית בלמים ושני חלוצים, כאשר מי שאיבדו את מקומם ב-11 של מאמן העבר של הירוקים הם גוני נאור ואיתן אזולאי.
גוטמן הציב בין הקורות את גאורגי ירמקוב, את פייר קורנו וילה בטאי בכנפיים, את עבדולאי סק, שון גולדברג ולייסב עיסאת במרכז ההגנה, את עלי מוחמד במרכז המגרש, את מתיאס נהואל וקסנדר סברינה מעליו, כשבחוד שני החלוצים החדשים - ג'ורג'ה יובאנוביץ' וטריבנטה סטיוארט.
רגיל (7) 49
16:00

גנואה

ורונה
גנואה בתקופה לא רעה עם ניצחון ושני תוצאות תיקו ב-3 האחרונים שלה, והיא במומנטום די חיובי. ורונה לא ניצחה כבר כמה חודשים, היא בקושי כובשת, ונראית רע מאוד. המארחת אמורה לנצח
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו


