אחרי המעבר הנוצץ של אוסקר גלוך לאייאקס ולאור המצב של מנור סולומון שלא נכלל בסגל של טוטנהאם, איל ברקוביץ' התייחס לצמד הכישרונות של נבחרת ישראל בתוכנית הספורט של 103FM.
"אני מסתכל על זה ככה - אוסקר קיבל את הבמה הכי גדולה בעולם. אם יהיה טוב, יתקדם. אם לא יהיה טוב, ישאר באייאקס או ילך אחורה", קבע כוכב העבר. "עכשיו רואים אותו בכל העולם, זאת הבמה הכי טובה עבורו. יש לו את הכישרון הכי גדול בישראל".
כשדיבר על סולומון, הביע ברקוביץ' דאגה: "אני מאוד מחזיק ממנור סולומון, אני חושב שהוא כוכב כדורגל. איך יכול להיות שטוטנהאם מפספסת אותו? איך לידס יונייטד לא לוקחת אותו בחזרה? שיושאל לעוד שנה. אם הוא לא בסגל, לא בתוכנית ואין קונה - אז תשאילו אותו לעוד שנה. משהו פה לא מסתדר לי. אם הוא היה שחקן טוב בלידס, הם צריכים להחזיר אותו. הוא שחקן מעולה ואין לו ביקוש מספיק. מפחיד אותי שלא שומעים ממנור".
האזינו לדבריו המלאים של איל ברקוביץ' על מנור סולומון ואוסקר גלוך
ברקוביץ' קבע גם כי המבורג "תהיה תחנה טובה לדניאל פרץ, אך רק אם יהיה השוער הראשון".