הפועל תל אביב השלימה הערב (ראשון) את צירופו של אנדריאן קרייב. הקשר הבולגרי בן ה-26, שרכישתו מקאסה פיה הפורטוגלית סוכמה ביום חמישי האחרון, עבר את הבדיקות הרפואיות, חתם על חוזה לשלוש שנים וכבר ערך אימון ראשון בקבוצתו החדשה. הוא ילבש את החולצה עם הספרה 6 במדים האדומים.
קרייב אמר לאחר החתימה: "אני שמח להיות פה ומתרגש להצטרף למועדון גדול כמו הפועל תל אביב. ראיתי סרטונים של הקהל ואני לא יכול לחכות לפגוש את האוהדים ולשחק עבורם. תודה לצוות על קבלת הפנים החמה, יאללה הפועל".
הקשר גבה הקומה, 1.91 מטר, שיחק בלבסקי סופיה מ-2020 עד 2024 ובקיץ 2023 הספיק לשחק 180 דקות במדי הקבוצה הכחולה כשהיא הדיחה את הפועל באר שבע ממוקדמות הקונפרנס ליג. באותה תקופה הוא שימש כקפטן הקבוצה.
בעונה החולפת קרייב רשם 26 הופעות (קרוב ל-1,700 דקות) בליגה הבכירה בפורטוגל ובתקופה הזו הפך לשחקן הרכב קבוע בנבחרת בולגריה - בה יש לו 13 הופעות.
Wake Up!!! ? pic.twitter.com/efSwNQ5ekK
— Hapoel Tel Aviv FC (@HapoelTelAvivFC) August 3, 2025
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
קרייב הוא הבולגרי הראשון של הפועל תל אביב מאז דימיטאר טלקיסקי ואלין טופוזקוב, שהגיעו ביחד בינואר 2008, היו שותפים למסע הינצלות מירידה והמשיכו בקבוצה עד קיץ 2009.
בתחילת שנות ה-90' שיחק בהפועל תל אביב גם קרסימיר קואב, אבל במקרה הזה ההצלחה הייתה מאוד קטנה והוא שוחרר אחרי חמישה משחקים בלבד.