ווסלי פטאצ'י משוכנע שאם מכבי תל אביב לא תמכור אותו בחלון ההעברות הזה, היא תפתח את חוזהו ותשדרג אותו, על מנת שהוא ירגיש נוח יותר עם הישארותו במועדון. פטאצ'י השאיר למכבי תל אביב להחליט מה היא רוצה לעשות, וקרוב לוודאי שהיא תחליט למכור רק אם יהיו הצעות כספיות סביב שמונה מיליון יורו, ובמקביל יהיה לפטאצ'י מחליף ראוי.
הברזילאי בטוח שאם האלופה תשאיר אותו בשורותיה, היא לכל הפחות תדאג לו לתוספת כספית, כפי שידעו לעשות במועדון בשנים עברו. יש לציין כי פטאצ'י הוא מבעלי השכר הנמוכים במכבי תל אביב, בטח ביחס לדומיננטיות שלו בקבוצה בעונה שעברה.
באשר לסטורי של השחקן אמש, פטאצ'י מדגיש שגם כאשר הגיע לישראל, הוא פרסם סטורי זהה. לדבריו, הוא בחר לעשות זאת שוב, משום שהוא אוהב ומחובר למשמעות של המשפט הזה, ולא מעבר לכך.