וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"כדי לקפוץ מדרגה": הקשר הפורטוגלי שדחה הצעה מישראל

לפי דיווחים בחו"ל, זידאן בנז'אקי החזיק בהצעה קונקרטית מישראל. מקורביו סיפרו שהוא סירב כי רצה לחתום בליגה בכירה יותר

סיכום היום בספורט, 1.8/ספורט1

לפי דיווחים בחו"ל, הקשר זידאן בנז'אקי, סירב להצעה מישראל כדי לחתום בליגה בכירה יותר והוא אכן הצטרף לפנסראיקוס היוונית לאחרונה.

השחקן בן ה-26, יליד פורטוגל שמייצג את נבחרת גינאה ביסאו, גדל במחלקת הנוער של בנפיקה ושיחק בכמה קבוצות מקומיות, בעיקר בליגה השנייה. לאחרונה הוא סיים את דרכו בפיירנסה והפך לשחקן חופשי. בדיווח לא נכתב איזו קבוצה ישראלית הגישה לו הצעה, רק שהוא סירב כי רצה לשחק בליגה יותר בכירה.

זידאן בנז'אקי במדי מאפרה הפורטוגלית ב-2022. Gualter Fatia, GettyImages
זידאן בנז'אקי במדי מאפרה הפורטוגלית ב-2022/GettyImages, Gualter Fatia

ההחלטה לסרב להצעה מישראל, כך לפי מקורביו, לא נבעה מזלזול - אלא מהבנה ברורה של השלב שבו הוא נמצא בקריירה. הם הסבירו שלאחר כמה עונות בליגה השנייה בפורטוגל, בנז'אקי הרגיש שהוא מוכן לקפוץ מדרגה. הוא חתם בפנסראיקוס וינסה להותיר חותם בליגה הבכירה ביוון.

  • עוד באותו נושא:
  • ליגת העל

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully