עידן נחמיאס שחתם היום (שבת) בלודוגורץ רזגארד הבולגרית, פרסם באינסטגרם פוסט פרידה ממכבי תל אביב, שבה הוא שיחק בארבע השנים האחרונות. 
נחמיאס כתב: "מהרגע שהתחלתי לשחק כדורגל החלום שלי היה לשחק במכבי תל אביב, אין מאושר ממני שהחלום הזה התגשם והצלחנו לזכות בתארים ואליפויות. רוצה להגיד תודה לכל מי שליווה אותי בתקופה הזאת, תודה שהייתם שם איתי גם בקשיים וגם בהצלחות. תודה לחברים לקבוצה שנכנסו לי ללב, נהניתי ללמוד מכם ולשחק לצדכם. תודה לצוות המקצועי והרפואי שדואג שהכל יעבוד על הצד הטוב ביותר, לאנשים מאחורי הקלעים שעוזרים בכל מה שצריך, תודה על כל ביקורת, על כל מחמאה, על כל דחיפה שגרמה לי להתבגר ולהשתפר תודה לכם אוהדים יקרים שגרמתם לי להבין מה זה עוצמות של קהל ותמיד הייתם שם בשביל הקבוצה תודה לך מכבי!".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



