ראקוב הודיעה היום (שבת) לאוהדיה על דחיית משחק הליגה המיועד לראשון הבא, מול זאגלבי לובין. הסיבה: מכבי חיפה. מחר תתארח סגנית אלופת פולין אצל רדומיאק ראדום במחזור השלישי של העונה, אבל את המחזור הרביעי שיוצא בין צמד המשחקים מול הירוקים בסיבוב השלישי של מוקדמות הקונפרנס ליג, הצליח המועדון לדחות.
לפי התקנון בפולין, קבוצות המשתתפות במוקדמות מפעלי אופ"א, רשאיות לדחות שני משחקי ליגה במהלך יולי-אוגוסט - אחד בסיבובי המוקדמות ואחד נוסף אם הן מעפילות לפלייאוף. ראקוב ביקשה דחייה והליגה כאמור הלכה לקראתה, כאשר מועד חדש למשחק ייקבע בהמשך.
בקבוצה מייחסים חשיבות רבה להתמודדות הכפולה עם מכבי חיפה, בידיעה כי ניצחון גם יגדיל את הסיכוי של ראקוב בפלייאוף, לאור העובדה שהיא תהיה בצד של המדורגות (בזכות הניקוד של יריבתה הישראלית) בהגרלה שתיערך ביום שני בצהריים. הפולנים יארחו את המשחק הראשון ביום חמישי הקרוב (22:00) והגומלין יהיה שבוע לאחר מכן (21:00) בדברצן שבהונגריה, לשם החליטה מכבי חיפה לעבור.
מארק פאפשון והצוות שלו הבהירו כי "הקונפרנס ליג בעדיפות עליונה" בשלב הזה, ובמקביל להכנות ממשיכים לחפש חיזוק. השם החדש שעלה על הפרק הוא המגן השבדי פליקס ביימו, עליו הוגשה הצעה לארהוס מהליגה הדנית. פאפשון רוצה אותו כדי לייצר תחרות לעמדה בקו ימין (במערך של 3-4-2-1), בה מחזיק כרגע פראן טודור הקרואטי.