בתקשורת האמריקאית ממשיכים לנתח את מעברו המסקרן של עומר מאייר למכללת פרדו. הישראלי הצעיר זכה השבוע למחמאות גדולות מאחד ממומחי הדראפט הגדולים בעולם, סם וסיני, שהקדיש לו חלק מהפודקאסט האחרון שלו.
"אני מת עליו", אמר וסיני, שכותב בין היתר ל"אתלטיק". "אני חושב שהוא הולך לפתוח בחמישייה החל מהיום הראשון, הוא עד כדי כך טוב. חשבתי שהוא היה השחקן השני בטיבו בנבחרת הבינלאומית במשחק נייקי הופ סאמיט. אני לא יודע אם אני רואה אותו נבחר בסיבוב הראשון ב-2026, אבל הוא כן ייבחר בדראפט בשלב כזה או אחר. הוא הקומבו גארד המושלם בשיטה הזאת, עם כמה מנהלי משחק, לצד בריידן סמית'. הוא קולע מבחוץ, הוא שומר טוב, והוא יהיה ממש ממש טוב עבור פרדו".
חברו לפודקאסט אדם פינקלשטיין היה נשמע מעט מהוסס יותר - בעיקר בשל העומס בקו האחורי: לבויילרמייקרס יש את אחד הגארדים המובילים במדינה - בריידן סמית' - לצד סי ג'יי קוקס, ג'קארי האריס ופלטשר לויד שצפויים לקבל דקות מרובות בעמדה 2: "אין ספק, אני רק תוהה איפה מוצאים לו דקות בסגל הזה של פרדו, עם סמית', לויד, האריס וקוקס. מעניין אותי לראות מה יהיו הציפיות בתוך פרדו בעונה הקרובה. נראה שהכוונה היתה לשלב אותו לאט לאט, ואחרי שהכוכבים יעזבו - לתת לו את הבמה".
וסיני השיב ואמר: "אני חושב שמאייר יותר טוב מכולם - לא מבריידן סמית', אבל מכל היתר, כן".