יחד עם הפועל באר שבע, המריא להונגריה גם אוהד הקבוצה יאיר הורן. מאז ששוחרר משבי החמאס, זוכה יאיר לליווי מצד הקבוצה האהובה עליו, כשעוד ביום שחרורו ב-16.2 הוא ביקש לטוס במסוק שהביא אותו לבית החולים מעל אצטדיון הקבוצה.
יאיר הצטרף גם הפעם לקבוצה למשחק הגומלין בסיבוב המוקדמות השני של הקונפרנס ליג נגד א.א.ק אתונה, וביום הולדתו השחקנים, הצוות המקצועי ובעלי הקבוצה, אלונה ברקת, הפתיעו אותו כשחגגו לו יום הולדת במלון של הקבוצה.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
"יחד נקרא, כמו בכל יום, לשחרורו המהיר של איתן הורן ולשחרורם המהיר של כלל החטופים והחטופות", מסרו בבאר שבע.



