מכבי תל אביב פוגשת בשעה זו את פאפוס במשחק הגומלין של סיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות, כשהיא זקוקה לניצחון אחרי 1:1 דרמטי בקפריסין. האלופה כבר חגגה שער יתרון של דור פרץ שנפסל בעקבות נבדל, ובדקה העשירית היא קיבלה סיבה משמעותית לדאגה כשיואב ג'רפי נשכב על הדשא.
שוער האלופה נפצע בשריר הירך האחורי, טופל על הדשא במשך כשלוש דקות, ואז הוחלף כשהוא מתקשה ללכת ונעזר באנשי הצוות הרפואי של המועדון. במכבי תל אביב חוששים שג'רפי סובל מקרע בשריר הירך האחורי ועלול להיעדר זמן רב. ג'רפי טופל בחדר ההלבשה ועלה עם קביים לספסל בהמשך לצפות בחבריו מקרוב.
רגיל (4) 164
20:30

קאסה פיה

טורנסה
המארחת בעונה רעה מאוד עם 10 נק' בלבד אחרי 14 מחזורים בליגה הבכירה, ועדיין לא ניצחה בביתה העונה. טורנסה אמנם מהליגה השנייה וגם היא בעונה לא טובה, אבל כן יכולה להרגיש שבהתמודדות הזאת היא יכולה להפתיע. קרב צמוד בין שתי קבוצות בפורמה לא טובה, תיקו ב90 דקות
יתרון (4) 298
22:00

טלבארה דה לה ריינה
(2+)

ריאל מדריד
טלבארה מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד והפסידה שישה משמונת משחקיה האחרונים. פערי הרמות גדולים מדי במפגש הזה, ולריאל מדריד יש סגל מספיק עמוק בשביל לנצח כאן בשלושה שערים ומעלה
אופק מליקה נכנס במקומו, ובדקה ה-30 גם השוער המחליף נאלץ לצאת כשיצא רע לכדור, הכשיל את שחקן היריבה וראה כרטיס אדום ישיר, מה שהעלה שוער שלישי עבור הצהובים במהלך המשחק בדמותו של רועי משפתי.
לשם כך היה חייב ז'ארקו לאזטיץ' להוציא שחקן שדה, והוא בחר להחליף את דור תורג'מן. החלוץ לא קיבל בהבנה את ההחלטה, השתולל מרוב זעם ומשך בחולצתו. לאחר שיצא מגבולות המגרש, תורג'מן נצמד לאחת מחומות האצטדיון ולא המשיך אל הספסל.


