וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיווח: מכבי תל אביב עוקבת אחרי ג'וני ג'וזאנג מיוטה ג'אז

30.7.2025 / 14:24

הפורוורד (24, 1.96) ששיחק בשלוש העונות האחרונות בקבוצה מסולט לייק סיטי, נמצא ברשימות, גם אולימפיאקוס ופנרבחצ'ה מעוניינות. הצהובים מחכים להשלמת עסקת לוני ווקר

דאבל דריבל עונה 1 פרק 16/אולפן וואלה

רשימת המועמדים למכבי תל אביב רק מתארכת. באירופה פורסם היום (רביעי) כי הפורוורד ג'וני ג'וזאנג, ששיחק בעונה שעברה ביוטה ג'אז, נמצא תחת מעקב של הצהובים. בנוסף מציין העיתונאי מתיאו אנדריאני כי ג'וזאנג נמצא על הכוונת של פנרבחצ'ה ואולימפיאקוס, כשכל הקבוצות הללו עוקבות גם אחרי ברנדון בוסטון, עליו פורסם בימים האחרונים בהקשר של הצהובים.

ג'וזאנג (24, 1.96) היה שחקן נחשב מאוד במכללות, כששיחק בקנטאקי וב-UCLA שם נכנס לרשימה אחת עם קארים עבדול ג'אבר. בשנת 2022 יצא לדראפט ה-NBA, לא נבחר שם, אבל הרשים בליגת הקיץ במדי יוטה, וקיבל חוזה דו צדדי, כשהוא משחק 18 משחקים בעונה הראשונה בג'אז, אבל סובל מפציעה בידו.

הוא המשיך לעונה נוספת בחוזה דו צדדי, ורשם אפילו משחק נהדר בעונת 2023/24 של 19 נקודות ב-25 דקות מהספסל, וסיים את העונה עם שיא קריירה של 27 נקודות. בקיץ שעבר חתם על חוזה לארבע עונות ביוטה עם אפשרויות יציאה, שיחק 64 משחקים, מתוכם 18 בחמישייה, ורשם 8.9 נקודות ו-2.9 ריבאונדים למשחק. עם זאת, הקבוצה חתכה אותו בקיץ.

ג'וני ג'וזאנג, יוטה ג'אז. Alex Goodlett, GettyImages
מועמד נוסף למכבי תל אביב. ג'וזאנג/GettyImages, Alex Goodlett

מכבי תל אביב מחכה לסוף השבוע כדי לרשום 'וי' על עסקת לוני ווקר לשלוש עונות, כשבמקביל במועדון מחפשים פיתרונות לרוקאס יוקובאיטיס שאמור לעבור לבאיירן מינכן. הצהובים מחפשים בשלב הזה שלושה שחקנים, גארד, פורוורד וסנטר שישלימו את הסגל ויחברו במצבת הזרים לג'ימי קלארק, ווקר, אושיי בריסט, ג'יילן ורד ומרסיו סנטוס.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully