בזמן שמכבי תל אביב תעשה מחר (שלישי) את דרכה לבלגרד ומשם לבאצ'קה טופולה, שם ייערך ביום רביעי משחק הגומלין מול פאפוס בסיבוב השני של מוקדמות ליגת האלופות, אמור שחקן הקבוצה הנרי אדו, שבעצמו נמצא בבלגרד, לחתום בקבוצתו החדשה - OFK בלגרד.
ביום חמישי בלילה נחת שחקן הכנף הגנאי של מכבי תל אביב בבירת סרביה וכבר החל להתאמן בשורות הקבוצה מבלגרד שפתחה רע את העונה בליגה הסרבית עם שני הפסדים. במוצאי שבת הוא ראה את המשחק בו הובסה OFK בלגרד 7:1 מול הכוכב האדום בלגרד, אך למרות שמדובר בקבוצה קטנה וחלשה בליגה הסרבית - אדו לא חושש מהמעבר ובעיקר רוצה למצוא קבוצה בה הוא יקבל 90 דקות בכל משחק.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
אחרי עונה וחצי בהן מיעט לשחק במכבי תל אביב, מה שהגנאי רוצה זה לשחק והרבה. ביומיים האחרונים עוד התנהלו השיחות בין מכבי תל אביב לקבוצה הסרבית על תנאי צירופו לשם ואחרי שהוסרו המכשולים צפוי אדו לחתום ב-OFK ביממה הקרובה או מקסימום ביומיים הקרובים, כך על פי גורמים המעורים בעסקה. שחרורו יאפשר למכבי תל אביב לצרף זר שמיני במקומו.


