וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אצטרך להתרגל לכדורסל של ה-NBA, אבל אעשה זאת"

בן שרף התראיין ל-"Clutch Points" לאחר סיום ליגת הקיץ עם ברוקלין והתייחס להתאמות מאירופה לארה"ב ("זקוק לאימונים וההכנות לפני פתיחת העונה"), הבקשות מהמאמן ("אזרוק יותר שלשות"), המטרות האישיות ("להתפתח, להשתפר, להתחזק"), וגם - מה נקודות התורפה שסומנו?

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 28.7/ספורט1

בן שרף נאלץ להמתין ולראות 25 שחקנים נבחרים לפניו בדראפט ה-NBA עד שהגיע תורו. הגארד הישראלי שמע את אדם סילבר, קומישינר ה-NBA, קורא בשמו עם הבחירה ה-26 של ברוקלין, ומכאן התחילה הדרך של הרכז בן ה-19 בליגה הטובה בעולם.

שרף השתתף בשלושה משחקים של הנטס בליגת הקיץ של לאס וגאס והעמיד ממוצעים של 7 נקודות למשחק, 2 ריבאונדים, 3.7 אסיסטים וחטיפה אחת, וב"Clutch Points" ניתחו את ההופעות שלו, וערכו איתו ריאיון לקראת פתיחת העונה הראשונה שלו ב-NBA כרוקי.

"זה בוודאות שונה לשחק את הכדורסל פה. לוקח קצת זמן להתרגל לזה, אבל אעשה את זה", סיפר הגארד הישראלי. "זו הסיבה שאני צריך את המשחקים האלה לפני פתיחת העונה. צריך לעבור את האימונים האלה ואני בטוח שאעבור את זה כמו שצריך".

שחקן ברוקלין נטס בן שרף. Ethan Miller, GettyImages
יודע במה צריך להשתפר, ומוכן לעשות הכל כדי לשנות את הדברים. בן שרף/GettyImages, Ethan Miller

בריאיון דובר על כך שמאמנו של שרף דיבר על כך שהוא יצטרך להגדיל את מספר הניסיונות שלו לזרוק מחוץ לקשת השלוש, ושרף ענה בעצמו: "אצטרך להתרגל לזה. אם זה מה שהם רוצים שאעשה - אז כך אעשה. הקצב והאתלטיות מאירופה לפה זה ברמות שונות ממה שהייתי רגיל עד עכשיו. אני הולך להתפתח, להשתפר, להתחזק. אתרגל לכך. המרווחים קלים יותר. החוקים שונים קצת".

עוד נכתב על הישראלי: "אם אפשר לסמן נקודת תורפה מבחינתו בליגת הקיץ, זה הנכונות שלו לקלוע מחוץ לקשת השלוש. הוא יצטרך לשנות את זה, ב-NBA המשחק תלוי במידה רבע בקליעה מהשלוש. זה לא יספיק עבור גארד ברמת NBA".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully