וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"ישראל היא אחת הנבחרות הכי פחות מוערכות ביורובאסקט"

ב"באסקט ניוז" ניתחו את מצבה של הנבחרת לקראת אליפות אירופה: "אבדיה יוביל את הליבה הצעירה. ינסו לעשות קצת רעש ולהפתיע"

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 28.7/ספורט1

יורובאסקט 2025 יהיה ה-15 ברציפות בו נבחרת ישראל תשתתף, וכחודש לפני משחק הפתיחה מול נבחרת איסלנד, ב"באסקט ניוז" ניתחו את הפרופיל של הנבחרת של אריאל בית הלחמי עם התמקדות, איך לא, בדני אבדיה.

"ישראל היא אחת הנבחרות הכי פחות מוערכות לקראת אליפות אירופה", כתבו באתר המסקר את הכדורסל באירופה. "דני אבדיה יוביל את הסגל, זאת נבחרת שתנסה לעשות קצת רעש ולהפתיע את כולם בטורניר. יש לישראל תקוות גדולות עם הפורוורד של פורטלנד ושאר הליבה הצעירה".

בסיקור התייחסו לכך שביורובאסקט ב-2022 ישראל לא עברה את שלב הבתים, כשההעפלה האחרונה לשלב שמינית הגמר הייתה ב-2015, אז ישראל סיימה במקום העשירי את האליפות.

בכל הנוגע לשאר השחקנים נכתב: "ים מדר ונועם יעקב, צמד שחקני הקו האחורי המלהיבים, ינסו לגרום לצרות לנבחרות היריבות. רומן סורקין ינסה להחזיק מעמד בעמדת הסנטר".

דני אבדיה, נבחרת ישראל. דני מרון
הכוכב הבלתי מעורער של הנבחרת הישראלית. דני אבדיה/דני מרון

ישראל תפגוש בבית ד' את איסלנד, פולין, צרפת, בלגיה וסלובניה, כאשר משחקי ההכנה יתחילו באוגוסט ויהיו נגד גאורגיה, אסטוניה ומונטנגרו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully