וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלכס לדר ימשיך לעונה רביעית במכבי רעננה

עודכן לאחרונה: 28.7.2025 / 14:48

המתאזרח (27, 1.78), שהפך לבן בית בעולה החדשה לליגת העל, ימשיך איתה גם בליגה הראשונה: "אסיר תודה". חובר לחואקין שוכמן, ווילי וורקמן, יותם חנוכי, לנארד פרימן וטייריס רדפורד בקבוצה של סגלוביץ'

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 28.7/ספורט1

מכבי רעננה ממשיכה בבניית הסגל שלה לקראת העונה הבאה. העולה החדשה לליגת העל הודיעה היום (שני) על הארכת חוזהו של המתאזרח אלכס לדר בעונה נוספת, שתהיה עונתו הרביעית בשורות הקבוצה מהשרון.

"אני אסיר תודה להיות חלק ממשפחת רעננה לעונה נוספת", אמר לדר לאחר החתימה, "הייתה לנו עונה נהדרת בעונה שחלפה, ואני מצפה להמשיך לעונה הרביעית שלי עם הקבוצה".

מאמן מכבי רעננה שי סגלוביץ'. ברני ארדוב
מגבש סגל. סגלוביץ'/ברני ארדוב

לדר (27, 1.78) הגיע לישראל בשנת 2020 וחתם בשורות מכבי קרית מוצקין מהליגה הארצית. אחרי עונה אחת הוא התקדם למכבי רעננה, והפך לשחקן משמעותי, כשבמהלך התקופה הזאת חווה פציעה משמעותית שגרמה לו להחמיץ כמעט את כל עונת 2023/24. בעונה החולפת ברעננה רשם לדר 5.7 נקודות בממוצע למשחק.

לדר ממשיך ברעננה כמו גם חואקין שוכמן ו-ווילי וורקמן עליהם כבר הודיעה הקבוצה. רעננה צירפה עד כה את יותם חנוכי מגליל עליון, את חברו לכפר בלום לנארד פרימן ואת הגארד האמריקאי טייריס רדפורד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully