אחרי שכבר היה נדמה שהוא לא ישחק במ.ס. אשדוד בעונה הקרובה, ייתכן שסתיו נחמני בכל זאת יהיה חלק מהקבוצה בעונה הבאה. היום (שני) סיכמו ראשי אשדוד עם סוכנו של החלוץ עו"ד שחר גרינברג שנחמני ישוב מחר לאימונים עם כוונה טהורה ואמיתית להשאיר אותו בקבוצה על פי החוזה שלו.
כזכור הגיע נחמני למבוי סתום עם המאמן חיים סילבס שהחליט לא להוציא אותו למחנה האימונים בסרביה. החלוץ נשאר בארץ אחרי שבעצמו ביקש להשתחרר מהחוזה באשדוד ואפילו ביקש לרכוש את כרטיס השחקן שלו. באשדוד נקבו בסכום של 500 אלף שקל תמורת הכרטיס אבל למרות פניות של עו"ד גרינברג למספר קבוצות בליגת העל לא נמצאה הקבוצה שתסכים לשלם את דמי ההעברה האלה לאשדוד וגם את חוזהו של השחקן. כל הקבוצות הסכימו לקלוט את נחמני בהסכם ללא דמי העברה.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
בימים האחרונים התאמן השחקן לבדו אבל כאמור מחר הוא אמור לחזור לשורות הקבוצה, עד שתתקבל החלטה סופית בעניינו. בתוך כך נמשכות השיחות בין אשדוד לבית"ר ירושלים על הטרייד הכפול בין שליו הרוש ורביד אברג'יל לבין ליאון מזרחי ונהוראי דבוש.


