מאור קנדיל חוזר לבני יהודה. המגן הימני בן ה-31 סיכם היום (שני) על קאמבק לשכונה, שבע שנים אחרי שעזב. החתימה הרשמית על חוזה לשלוש שנים, שעשוי להשאיר אותו במועדון עד הפרישה, תיעשה אחרי תשעה באב. בינתיים הוא יצטרף לאימוני הקבוצה, וישתתף בהכנותיה לעונה הקרובה בליגה הלאומית, בסיומה תקווה לחזור סוף סוף לליגת העל.
קנדיל הוא תוצר מחלקת הנוער של בני יהודה. בתחילת דרכו בבוגרים, הוא הושאל מהזהובים לקביליו יפו ועירוני רמת השרון. לארח מכן זכה עם בני יהודה בגביע המדינה ב-2017 אחרי ניצחון על מכבי תל אביב, אליה עבר לאחר מכן. עם הצהובים זכה קנדיל בשתי אליפויות וגביע.
רגיל (3) 254
21:30

סט. גאלן

סיון
על אף החיסורים והמומנטום של סיון, סט. גאלן נחושה לשמור על מעמדה בצמרת ולא לאבד נקודות בביתה.
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
יתרון (3) 324
22:00

גוואדלאחרה
(3+)

ברצלונה
המארחת מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד כשהיא מועמדת לרדת לליגה הרביעית. ברצלונה, גם בהרכב שלישי שלה, צריכה להביס כאן ביותר משלושה שערים
בקיץ 2023 עבר קנדיל למכבי חיפה, אך התקשה להותיר חותם בקבוצה מהכרמל ועזב לאחרונה אחרי שחוזהו הסתיים.


