מ.ס. אשדוד ובית"ר ירושלים במגעים מתקדמים לעסקת טרייד כפולה, במסגרתה יעברו שחקני אשדוד רביד אברג'יל ושלו הרוש לבית"ר ירושלים, ובתמורה תקבל אשדוד את נהוראי דבוש ולי און מזרחי. הצדדים מקיימים שיחות מאתמול, כפי שפורסם בוואלה ספורט.
אתמול פרסמנו כאן שאברג'יל והרוש בדרך החוצה ממ.ס. אשדוד אחרי שלא נכללו בסגל שלשום למשחק מול מכבי נתניה בגביע הטוטו. השניים לא נמצאים בתכניות של המועדון וקיבלו אישור לחפש קבוצה אחרת. במקביל, גם בבית"ר ירושלים לא צפויים להשאיר את מזרחי ודבוש, והצדדים נמצאים במגעים על מנת להסכים על טרייד כפול.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
לי און מזרחי יסיים את חוזהו בתום העונה הקרובה בבית"ר, ובמועדון לא רוצים לאבד את הזכויות עליו, ולכן דרשו שיחתום על חוזה חדש לשנתיים או שלוש ויושאל, אך אם ייסגר הטרייד, המגן יעזוב את בית"ר. לבית"ר שני מגינים שמאליים - ירדן כהן ואריאל מנדי, כך שמזרחי שזקוק לדקות משחק יעזוב בהשאלה או בטרייד שיתאים לשני הצדדים.


