וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"לברון יפרוש בקבוצה שאינה הלייקרס" - ויש שמועה לוהטת במיוחד

לפי העיתונאי מארק שטיין, הכוכב הוותיק עדיין לא במוד פרישה וימשיך לעונה נוספת. התמונה עם סוכנו של יוקיץ' מרמזת על מה שעתיד להגיע?

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 27.7/ספורט1

לברון כבר בן 40, אולם לפי העיתונאי הבכיר מארק שטיין, העונה הקרובה לא תהיה האחרונה שלו ב-NBA. "זו תחזית בלבד, אבל לדעתי זו לא תהיה העונה האחרונה של לברון" כתב. "אני חוזר: רק הוא באמת יכול לדעת זאת, וזו תחושת בטן שלי ולא מידע מדווח, אבל אני שייך למחנה שמצפה שהוא יכריז מראש על עונת פרישה, לפני שהיא תתחיל".

שטיין הדגיש כי עדיין מוקדם להסיק מסקנות חד-משמעיות - במיוחד כשמחנות האימונים של ה-NBA ייפתחו רק בעוד חודשיים - אך לטענתו, ג'יימס עדיין לא נמצא במוד של "עונה אחרונה". החוזה הנוכחי שלו עם הלייקרס צפוי להסתיים בתום עונת 2025/26, אך שטיין מעריך שג'יימס יבחר להמשיך את הקריירה במקום אחר.

"אני צופה שהוא יפרוש במדים אחרים", הוסיף העיתונאי האמריקאי. "זה די ברור בשלב הזה שהלייקרס פתחו את עידן לוקה דונצ'יץ'. נראה שהם מתייחסים לעונה הקרובה כאל העונה האחרונה של לברון בלוס אנג'לס. עם זאת, אני גם חייב להתחשב באפשרות שאולי לא יהיה פשוט ללברון לעבור קבוצה (ועיר) נוספת אחרי העונה הזו, בהתחשב בכך שהוא ומשפחתו כל כך מושרשים בדרום קליפורניה".

לברון, כאמור, יהפוך שחקן חופשי בקיץ הבא, ואם לשפוט לפי השמועה שהצית סוכנו של ניקולה יוקיץ' מישקו רזנטוביץ', אולי קבוצתו הבאה תהיה דנבר. קינג גיימס נופש בימים אלה בסט. טרופז, ביחד עם שותפו העסקי מאבריק קרטר - והשניים בילו והצטלמו עם הסוכן הסרבי. "קיץ 2025 הוא הזמן המושלם להתחיל לתכנן תכניות גדולות לסתיו 2026", כתב רזנטוביץ'.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully