ישיבת מועצת רמת השרון, שהייתה אמורה לאשר את נושא ההקצבות לקבוצות הספורט השייכות למועצה, פוצצה הערב (ראשון), ונראה שאם לא יקרה משהו לא צפוי, הפועל ניר רמת השרון מהלאומית, לא תצליח להעמיד תקציב ותרד לליגה א', כפי שכבר הודיעו לה מהבקרה התקציבית.
על פי גורמים המעורים בפרטים, אחת מחברות המועצה, שנמצאת באופוזיציה, הוזהרה שלוש פעמים במהלך הדיון, שהיה רווי ברגשות ויצרים ובסופו של דבר היא התבקשה לקום ולעזוב את הישיבה. כאשר סירבה לעזוב ולמרות הפצרות חוזרות ונשנות, הוחלט על פיצוץ הישיבה, מבלי שנעשתה הצבעה בנוגע לאישור ההקצבות הכספיות לקבוצות הספורט בעיר.
כזכור, הנהלת המועדון הגישה ערעור לבית הדין בעקבות פסיקת הבקרה התקציבית והדיון עצמו צפוי להיערך ביום שלישי הקרוב. יחד עם זאת, אחרי שפוצצה ישיבת המועצה, נראה שקבוצת הכדורגל לא תקבל את ההקצבות שהובטחו לה ובעקבות כך, לא תצליח להעמיד ערבויות ובטוחות, כדי לאשר את התקציב לעונת המשחקים הקרובה.