וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

באייאקס מנסים להרגיע: "גלוך רוצה לבוא, העסקה מתקדמת"

סוכנת העל רפאלה פימנטה אישרה שקיים מו"מ מתקדם בין הצדדים, אך בהולנד מזהירים: "העסקה מתארכת כמו במקרה רישרליסון, אלה אותם וייבים"

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 27.7/ספורט1

שעה קלה אחרי שפרסמנו על רצונו של אוסקר גלוך להגיע לאייאקס, למרות שקבוצתו, זלצבורג, מעדיפה בשלב זה למכור אותו לאחת מבין שטוטגרט ורד בול לייפציג הגרמניות שהגישו הצעות טובות יותר, באמסטרדם בהחלט נלחצים וחוששים מהאפשרות שהישראלי לא יצטרף בסופו של דבר.

בכתבה באתר "הטלחרף", בניסיון להרגיע את האוהדים, התראיינה סוכנת העל רפאלה פימנטה ואישרה היום (שני) כי נעשית עבודה מאחורי הקלעים לקידום העברתו של אוסקר גלוך לאייאקס. "אנחנו רוצים להשלים את העסקה כמה שיותר מהר", אמרה הסוכנת הברזילאית, שפועלת יחד עם סוכנו הקבוע של גלוך, שחר גרינברג.

שחקן רד בול זלצבורג, אוסקר גלוך. Dylan Buell, GettyImages
שחקן רד בול זלצבורג, אוסקר גלוך/GettyImages, Dylan Buell

באמסטרדם נשמעת יותר ויותר אכזבה מהקצב האיטי, ויש כבר מי שמשווים את המקרה לסיפור ההחמצה ההיסטורי עם רישרליסון: ב־2017 היה אמור להגיע לאייאקס מפלומיננזה, אך ווטפורד ביצעה מחטף ברגע האחרון, ורשמה רווח עתק כשהעבירה אותו שנה לאחר מכן לאברטון. אז זה הסתיים בתחושת פספוס קשה - ובתקשורת המקומית מזהירים שזה עלול לקרות שוב. "וייבים של רישרליסון", הגדירו זאת בהולנד - ברמז לכך שגם הפעם עסקה גדולה עלולה להתפספס ברגע האחרון.

למרות כל האמור לעיל, היתרון של המנהל הספורטיבי אלכס קרוס הוא שגלוך, נכון לעכשיו, עדיין מעדיף את אייאקס.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully