וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלובודן דראפיץ': "אנחנו מחכים שהקבוצה תתחבר יותר טוב"

27.7.2025 / 11:19

בני ריינה תארח את הפועל חיפה בגביע הטוטו (20:00, ספורט2) ובקבוצה מקווים לתצוגה יותר טובה מאשר בהפסד לטבריה

תקציר גביע הטוטו: עירוני טבריה - מכבי בני ריינה 0:2/ספורט1

מכבי בני ריינה תארח הערב (ראשון, 20:00, ספורט2) את הפועל חיפה במסגרת המחזור השני של בית א' בגביע הטוטו. במחזור הפתיחה נוצחה ריינה על ידי עירוני טבריה ובכלל נראה שהקבוצה עדיין לא מוכנה לפתיחת העונה.

המאמן סלובודן דראפיץ' הצהיר שהוא מעוניין לצרף עוד חמישה-שישה שחקנים חדשים ובשלב זה מחפשים בעיקר שחקנים ישראלים וזרים לחלק ההתקפי.

"זה משחק שני שלנו בגביע הטוטו ואני בהחלט נרצה להיות יותר טובים", אמר דראפיץ' לקראת המשחק הערב, "ניתחנו את המשחק נגד טבריה, ראינו דברים פחות טובים וגם דברים יותר טובים, ובמשחק השני שלנו נרצה להיראות יותר טוב. אנחנו מתכוננים לליגה שלנו שמתחילה ב-23 באוגוסט ואנחנו מחכים לחיזוק ועובדים על הדברים האלה. אנחנו מחכים שהקבוצה תתחבר יותר טוב ומקווים לראות את זה כבר הערב".

שחקני מכבי בני ריינה. קובי אליהו
שחקני מכבי בני ריינה/קובי אליהו
  • עוד באותו נושא:
  • בני ריינה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully