הפועל ירושלים נותרה הערב (שבת) הקבוצה המושלמת היחידה בבית ב' של גביע הטוטו אחרי ניצחון שני ברציפות בשלב הבתים, כשגברה 0:1 על הפועל פתח תקוה בבית הזמני באשדוד.
הסיפור הגדול של המשחק היה כובש שער הניצחון של הירושלמים, כשלא אחר מאשר ישראל דאפה, אחיו בן ה-16 של דניאל דאפה, הרכש היקר בתולדו הפועל תל אביב, זכה להזדמנות בהרכב של זיו אריה והחזיר בענק. אחרי 44 דקות שקולות בי"א, דאפה הצעיר (יותר) עלה לנגיחה מקרוב והכניע את עומר כץ בדרך לשלוש נקודות גדולות, עם שער בכורה בהופעת הבכורה. העולה החדשה לליגת העל עם הפסד שני ברציפות אחרי שנכנעה גם להפועל תל אביב במחזור הפתיחה של גביע הטוטו.
הרכבים
הפועל ירושלים: נדב זמיר, עומר אגבדיש, יונתן ליש, דויד דומג'וני (תמיר חיימוביץ', 46), אופק נדיר, סדריק דון (עידו עולי, 66), ינאי דיסטלפלד, נתי שפראו (איליי מדמון, 46), אוראל באייה (אוהד אלמגור, 77), גיא בדש, ישראל דאפה (רנסום איבה, 66).
הפועל פתח תקוה: עומר כץ, נועם כהן, איתי רוטמן (אוראל דגני, 76), רוי בן נביא, דרור ניר, בוני אמיאן (תומר אלטמן, 65), נדב נידם (יהודה בלאי, 78), רועי דוד, ז'וסלן טאבי (קלה, 65), ג'יימס אדניי, שביט מזל (גולן בני, 65).
מהלך המשחק
דקה 4: אמיאן סידר למזל הזדמנות טובה מתוך הרחבה, אבל מספר 7 בכחול נעצר אצל זמיר. התקפה לאחר מכן כהן בעט מקצה הרחבה ונעצר גם הוא אצל השוער הירושלמי.
דקה 22: פעולה יפה של באייה מכנף שמאל הסתיימה בחיתוך לאמצע ובעיטה לידיים של כץ.
דקה 31: טאבי קיבל מסירת רוחב מדוד ואיכשהו הצליח יותר להרחיק מקו השער מאשר לכבוש, וחצי דקה לאחר מכן בעט מקצה הרחבה לידיים של זמיר.
דקה 44: גול! 0:1 לירושלים! אחיו של דניאל דאפה, ישראל דאפה, כבש שער בכורה בגיל 16! החלוץ הצעיר נגח מקרוב והעלה את ירושלים ליתרון.
דקה 49: פריצה טובה של טאבי מאגף ימין הסתיימה בבעיטה שטוחה שזמיר הצליח להדוף נהדר הצידה.
דקה 52: דוד נשלח קדימה ובאחד על אחד נעצר אצל זמיר, הניסיון השני של אדניי הלך מחוץ למסגרת.
דקה 63: תרגיל בכדור הקרן עבר דרך בדש שבעט כדור על דרור ניר, ורגלו של הבלם גרמה לכדור לפגוע בקורה של כץ.
בית ב'
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל תל אביב4 3 0 1 4-7 9 2 הפועל ירושלים4 3 0 1 4-7 9 3 מכבי נתניה4 2 1 1 7-7 7 4 הפועל פתח תקוה4 1 0 3 6-6 3 5 מ.ס. אשדוד4 0 1 3 8-2 1
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח
משחקי יום ראשון בגביע הטוטו
- בני סכנין - עירוני טבריה
- בני ריינה - הפועל חיפה


