הפועל באר שבע אמנם לא נפלה מא.א.ק אתונה, אך בסופו של דבר הפסידה 1:0 לאימפריה היוונית במשחק הראשון של סיבוב המוקדמות השני בקונפרנס ליג.  פיליפה רלבאס הכניע את ניב אליאסי שסיפק הופעה טובה בין הקורות, וגם ניסיונות מצד איגור זלאטנוביץ', קינגס קאנגווה ואמיר גנאח לא הספיקו לאורחת שתקווה להפוך את המומנטום בשבוע הבא בגומלין שבדברצן.
רן קוז'וך סיכם ואמר: "עמדנו טוב. ברוב המקרים הצלחנו לשמור את א.א.ק בדיוק כפי שרצינו. המשחק הוכרע ממצב נייח, וזה משהו שהתכוננו אליו במיוחד. לא הופתעתי מהיריבה, קיבלתי בדיוק את מה שציפיתי. אין ספק שזה חיסרון לשחק ללא הקהל שלנו, הקהל מעניק לנו כוח. אבל זו המציאות, ונעשה הכל כדי להשיג את התוצאה שאנחנו צריכים".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
המאמן של מחזיקת הגביע הישראלית נשאל האם הוא מודאג מהיכולת של קבוצתו לפני הגומלין, ואמר: "לדעתי עמדנו בצורה טובה מאוד. כל שחקן מגיב אחרת לפי הסיטואציה, ולכן גם היכולת משתנה בהתאם. ההזדמנויות מדאיגות אותי, כן. אבל זה חלק מהמשחק. העובדה שהתמודדנו עם זה - זו מחמאה לשחקנים שלי. ועדיין, כמות המצבים של א.א.ק הייתה מטרידה".



