פאפוס היתה קרובה מאוד להשיג הערב (שלישי) יתרון גדול על מכבי תל אביב לפני הגומלין בשבוע הבא בסרביה, אך אלעד מדמון איזן ל-1:1 עשר דקות בתוך תוספת הזמן.
המאמן חואן קרלוס קרסדו אמר בסיום: "זה מדהים איך שהמשחק הזה נגמר. ניסינו, עשינו הכל, זה נראה קצת לא הוגן - למרות שגם למכבי היו מצבים. זה הכדורגל, הכל פתוח בגומלין. ניסינו ללחוץ אותם כבר מההתחלה, וגם במחצית השנייה. המטרה היתה לנצח".
שוער הקבוצה הקפריסאית נאופיטוס מיכאיל הוסיף ואמר: "לצערי ספגנו בסיום, אם היינו מרוכזים יכולנו גם לכבוש את השני. היינו טובים למרות שלא ממש היינו מוכנים, ומול יריבה חזקה. אנחנו לא מפחדים מאף אחד, אנחנו פאפוס והיתה לנו שנה טובה מאוד. היה קשה יותר אם הגומלין היה בישראל, אבל אנחנו לא שאננים - נגיע לסרביה כדי לנצח. ניתן כל מה שיש לנו".
המנצחת במפגש צפויה לפגוש בשלב הבא של מוקדמות ליגת האלופות את דינמו קייב, שהביסה את חמרון 0:3.