הפועל תל אביב ניצחה הערב (שלישי) 1:2 את הפועל פתח תקוה, במחזור הראשון של בית ב' בגביע הטוטו. סתיו טוריאל המחליף הכריע עם שער נהדר (87), אחרי שנדב נידם כבש ראשון (30) ודניאל דאפה איזן (35) בבכורה הרשמית שלו. הכחולים היו עדיפים, אך הנקודות הלכו לאליניב ברדה ושחקניו.
"תמיד כיף לנצח, זו טבילת אש ראשונה", אמר ברדה בסיום. "היו הרבה מאוד דברים טובים, היה משחק בקצב ורמה של ליגת העל, שתי הקבוצות שיחקו כדורגל יפה. אני שמח שבסופו של דבר ידנו היתה על העליונה".
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בצד המפסיד, סיכם עומר פרץ: "הופעה טובה שלנו, אבל היה חוסר ריכוז, נרדמנו בשמירה וזה מה שעשה את ההבדל. היכולת תספיק לנו לליגת העל, עוד לא השלמנו את הסגל. יש גם עייפות, אבל עדיף למנהלת וההתאחדות שבגביע הטוטו יאפשרו 7-8 חילופים, הלחות פה מטורפת, שתי הקבוצות סבלו מעייפות והתכווצויות. חסר לנו עוד זר, אנחנו הולכים לעונה ארוכה מאוד. נראינו יותר טוב ממה שציפיתי, היינו מאורגנים".



