גבי קניקובסקי נחת בהונגריה כדי לעבור בדיקות רפואיות לקראת חתימה על חוזה בפרנצווארוש. כזכור, אמש (ראשון) נפרד הקשר בן ה-27 ממכבי תל אביב והוא נמצא בדרכו לקבוצה של רובי קין, מאמנו לשעבר בישראל, שדחף למהלך.
גם בתקשורת ההונגרית מתייחסים להחתמה הצפויה של קניקובסקי כצעד שנולד כתוצאה מתמיכה ועידוד של קין, וטוענים שהעובדה שניתן לו המנדט לצרף שחקן שהוא אישית סימן, ממחישה את מעמדו האיתן במועדון.
"רובי קין הולך וצובר כוח בפרנצווארוש. קניקובסקי הוא הפייבוריט שלו, וזו הסיבה העיקרית שהוא מגיע", ציינו באחד האתרים בהונגריה. באתר אחר אספו ציוצים ותגובות נרגשות של אוהדי פרנצווארוש מרחבי הרשת, וטענו: "אוהדי הקבוצה נרגשים לקראת בואו של הקשר הישראלי".
באותה נשימה, בפרנצווארוש נערכים לאפשרות שקניקובסקי מגיע על חשבונו של מוחמד אבו פאני, אחד השחקנים האהובים והמוערכים בקבוצה. בתקשורת ההונגרית ציטטו אמש כלי תקשורת מרוסיה, שם זוכה אבו פאני להתעניינות, וכתבו כי תג המחיר של אבו פאני ינוע בין 2.7 ל-3.5 מיליון יורו.
כידוע, גם מכבי חיפה מפנטזת על החזרתו של אבו פאני, אבל אם הרוסים יסכימו לשלם את הסכומים המדוברים, הסיכויים לקאמבק של אבו פאני יקטנו משמעותית.