וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברקוביץ' משוכנע: "מכבי חיפה צריכה להשאיר את גיא מלמד"

כוכב העבר התייחס בתוכנית הספורט של 103FM למצב הירוקים אחרי ההפסד לבית"ר ירושלים: "כרגע אין קבוצה. יובאנוביץ' עוד יירד לספסל"

תיקתקנו, 20.7/ספורט1

אחרי ההפסד 2:0 לבית"ר ירושלים ברבע גמר גביע הטוטו, או משחק האירופאיות בשמו השני, נראה כי גם מבול ההחתמות של מכבי חיפה יזדקק לזמן להתחבר יחד כדי לחזור לקדמת הבמה של הכדורגל הישראלי. בתוכנית הספורט של 103FM דיבר על כך איל ברקוביץ', והתייחס בין היתר לסאגת גיא מלמד.

"מכבי חיפה חייבת להתעורר מהר, כי שיחקו אתמול בהרכב 6-7 שחקנים שלא מתאימים להם. הם ילדים, לא בא לי לפגוע בהם", קבע ברקוביץ'. "העונה הזאת של מכבי חיפה תלויה מאוד בשני מרכיבים - המאמן והשוער. השוער נראה לא רע בכלל. כרגע אין קבוצה לפי מה שראיתי אתמול. כרגע זאת לא מכבי חיפה, זאת קבוצה ב' של מכבי חיפה ששיחקה במשחק אימון, אז צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל".

האזינו לניתוח המלא של איל ברקוביץ' לגבי מכבי חיפה וגיא מלמד

על מעמדו של גיא מלמד בסגל הירוקים אמר ברקוביץ': "אני חושב שגיא מלמד שווה בעונה 15 גולים. לפי איך שראיתי את יובאנוביץ' אתמול, כנראה שפחות מ-15 גולים. אז למה מכבי חיפה קנתה את מלמד מלכתחילה? למה יענקל'ה הביא אותו? הביאו גם את סטיוארט, צריך להשאיר גם את מלמד ליתר ביטחון. אני לא מבין לאן מלמד ילך עכשיו, הוא בשלב בקריירה של לעשות כסף. עוד שני משחקים מלמד יכול להחליף את יובאנוביץ' שיירד לספסל".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully