מכבי תל אביב תשתתף מחר בהגרלת סיבוב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות והליגה האירופית, ומיד לאחר מכן גם מכבי חיפה, הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים ייכנסו לתמונה ויגלו את זהות היריבות הבאות שלהן בסיבוב השלישי של מוקדמות הקונפרנס ליג - בתקווה שיצליחו לעבור את הסיבוב השני (שני, 15:00).
מכבי חיפה והפועל באר שבע יהיו מדורגות בהגרלה, בעוד שבית"ר ירושלים אינה מדורגת וצפויה לקבל יריבה קשה בהרבה. קודם לכן, השלוש יצטרכו לעבור את יריבותיהן הנוכחיות: מכבי חיפה תשחק מול טורפדו ז'ודינו מבלארוס, הפועל באר שבע מול א.א.ק אתונה היוונית, ובית"ר ירושלים תפגוש את סוטייסקה המונטנגרית.
יתרון (2) 65
18:30

בני הרצליה

מכבי רמת גן
(3+)
הרצליה חשבה שיצאה מהמשבר עם ניצחון על ראשל"צ, אך לאחר מכן הפסידה לטרפאני, והיא עדיין מתקשה מאוד לייצר רצף ניצחונות. ר"ג אחרי שני הפסדים למכבי ת"א והעמק והחזקות, והיא כבר הוכיחה השנה שהיא איכותית. כשהליין עם האורחת, שווה ללכת איתה
יתרון (2) 237
21:45

מונטנגרו
(1+)

קרואטיה
הקרואטים הבטיחו את מקומם במונדיאל כך שאין עליהם לחץ, מונטנגרו איבדה סיכוי להעפיל. למרות זאת, המונטנגרים מוכשרים מספיק כדי לאתגר את הקרואטים בבית ולא יפסידו הערב
מחר בבוקר תערוך אופ"א צמצום של היריבות האפשריות, אך כבר כעת ניתן לציין כמה יריבות פוטנציאליות עבור מכבי חיפה והפועל באר שבע אם יעפילו לשלב הבא: ראקוב מפולין, רוזנבורג מנורבגיה, אוסטריה וינה, א.א.ק לרנקה מקפריסין, ואדוז מליכטנשטיין, לוזאן משווייץ, פושקאש אקדמי מהונגריה, פוליסיה ז'יטומיר (בה משחקים תומר יוספי ואופק ביטון) וגם לבסקי סופיה, אם תודח על ידי בראגה אחרי שכבר העיפה את הפועל באר שבע מהליגה האירופית.
לעומתן, בית"ר ירושלים עשויה לפגוש יריבות מהשורה הראשונה של הקונפרנס ליג, בהן אלקמאר מהולנד, ראפיד וינה מאוסטריה, איסטנבול בשאקשהיר מטורקיה, פרטיזן בלגרד מסרביה, ספרטה פראג מצ'כיה, אומוניה ניקוסיה מקפריסין, בשיקטאש מטורקיה, אוטרכט מהולנד, אסטנה מקזחסטן, היידוק ספליט מקרואטיה, מאריבור מסלובניה, באניק אוסטרבה מצ'כיה, פטרוקוב ממולדובה ועוד.


