זהו, זה סופי. אחרי סאגה ארוכה מאוד, גבי קניקובסקי ימריא מחר (שני) להונגריה כדי לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על חוזהו החדש לשלוש שנים בפרנצווארוש.
קניקובסקי שסיים חוזה במכבי תל אביב, התלבט במשך שבועות ארוכים בנוגע לצעד הבא שלו. מלבד הרצון של הצהובים שימשיך, היו לו הצעות מצסק"א סופיה וגם מה-MLS. בסופו של דבר הוא קיבל את מה שרצה באלופת הונגריה ולמרות שמדובר בחוזה נמוך ביחס למה שהיה יכול להרוויח בבולגריה, הוא העדיף את פרנצווארוש, שם מחכה לו המאמן רובי קין שמכיר אותו היטב ולקח איתו אליפות במכבי תל אביב.
הקשר בן ה-27 ימריא כבר מחר, מאחר שההונגרים רוצים לסיים כמה שיותר מהר את הרישום שלו למוקדמות ליגת האלופות. הקבוצות כבר מסרו את הסגלים שלהן לאופ"א, אבל מותר לבצע שני שינויים עד יממה לפני המשחק. לכן אם קניקובסקי יחתום מחר, פרנצווארוש תוכל לרשום אותו בסגל לצמד המשחקים נגד נואה הארמנית (המשחק הראשון יתקיים ביום שלישי).
יתרון (5) 124
19:15

אנאדולו אפס
(5.5+)

ריאל מדריד
אנאדולו בעונת בלהות, אך היא ניצחה את ברצלונה במשחק הבית האחרון שלה. עם זאת, ריאל נראית מצוין בחודש האחרון, אחרי ניצחון על המוליכה הפועל תל אביב. הבלאנקוס במומנטום אותו הם ימשיכו פה מול קבוצה נחותה
יתרון (5) 218
21:00

הפועל ירושלים

ונציה
(9+)
הפגרה לא באה בזמן להפועל ירושלים שיצאה אליה במומנטום אדיר. ונציה נראית טוב גם כן העונה אבל דומיננטית יותר בבית מאשר בחוץ. אפשר לראות את המשחק הזה איכשהו הופך צמוד. ונציה תעמוד בליין
יתרון (5) 228
21:05

הפועל תל אביב

ליון-וילרבאן
(14.5+)
ןילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות ביורוליג. הפועל תל אביב אחרי ההפסד לריאל מדרייד אחרי מנוחה קצרה, מועמדת להביס בקלות.




