זהו, זה סופי. אחרי סאגה ארוכה מאוד, גבי קניקובסקי ימריא מחר (שני) להונגריה כדי לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על חוזהו החדש לשלוש שנים בפרנצווארוש.
קניקובסקי שסיים חוזה במכבי תל אביב, התלבט במשך שבועות ארוכים בנוגע לצעד הבא שלו. מלבד הרצון של הצהובים שימשיך, היו לו הצעות מצסק"א סופיה וגם מה-MLS. בסופו של דבר הוא קיבל את מה שרצה באלופת הונגריה ולמרות שמדובר בחוזה נמוך ביחס למה שהיה יכול להרוויח בבולגריה, הוא העדיף את פרנצווארוש, שם מחכה לו המאמן רובי קין שמכיר אותו היטב ולקח איתו אליפות במכבי תל אביב.
הקשר בן ה-27 ימריא כבר מחר, מאחר שההונגרים רוצים לסיים כמה שיותר מהר את הרישום שלו למוקדמות ליגת האלופות. הקבוצות כבר מסרו את הסגלים שלהן לאופ"א, אבל מותר לבצע שני שינויים עד יממה לפני המשחק. לכן אם קניקובסקי יחתום מחר, פרנצווארוש תוכל לרשום אותו בסגל לצמד המשחקים נגד נואה הארמנית (המשחק הראשון יתקיים ביום שלישי).
עכשיו זה סופי: קניקובסקי ממריא לחתום בהונגריה
20.7.2025 / 14:52