שדרית הקווים והמגישה של DAZN, אליאונורה אינקרדונה (34), עוררה סערה תקשורתית וביקורת ציבורית גדולה במהלך עבודתה באליפות העולם למועדונים, אבל כעת עונה להאשמות נגדה.
העיתונאית קיבלה ביקורת קשה במהלך הטורניר בארה"ב על הלבוש הפרובוקטיבי והחושפני שלה. האיטלקיה הואשמה בכך שהיא רוצה למשוך תשומת לב לעצמה יותר מאשר למשחק, ושהיא מייצרת רושם לא רציני. השדרית הגיבה לדברים בראיון, ואמרה על הלבוש שלה: "זה עוזר לי לבטא את מי שאני ולהרגיש בטוחה, אפילו בסביבות גבריות או מלחיצות".
לדבריה, הסטייל הוא השפה שלה. המגישה של DAZN אמרה ש"אני אף פעם לא אוותר על הנשיות שלי; להיפך, אני משתמשת בה כחוזקה. כשאתה מרגיש טוב, אתה מוכן להכל".
בין המבקרים הייתה גם המגישה של תוכניות הספורט, ואלנטינה מאצ'רי (31), שמנחה כיום את ערבי ליגת האלופות בערוץ השוויצרי "Blue". מאצ'רי אמרה על הלבוש של הקולגה שלה: "אם את רוצה לדבר בשוויון עם שחקנים ועסקנים, זה לא מתאים. אינקרדונה בעיקר עוסקת ב-DAZN BET - כלומר, היא מציגה את ההימורים. והיא עושה את זה בצורה מאוד סקסית. לפעמים זה אפילו מוגזם".
לדבריה, "הדרך שבה נשים מתלבשות במסגרת תפקידן כשדריות קווים באיטליה היא גבולית... אני חושבת שנשים צריכות להיות סקסיות, אבל תמיד עם סגנון ואלגנטיות. זה לפעמים חסר באיטליה. כאן, העיקרון של 'מין מוכר' חזק מאוד".