וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קונטה שואף גבוה ומסביר: "דה בראונה בן 34? יש לו המון לתת"

מאמנה של נאפולי התייחס לרכש הנוצץ בפתיחת האימונים של האלופה האיטלקית והמטרות העונה: "להתבסס בצמרת איטליה ואירופה"

סיכום אירועי היום בספורט, 18.7/ספורט1

עוד לפני הבטחת תואר האליפות בעונה החולפת, מעמדו של אנטוניו קונטה בנאפולי לא היה ברור והמאמן האיטלקי עמד בצומת דרכים מול הנשיא והצעות מכל מיני כיוונים. בסופו של דבר, החליט קונטה להאריך את חוזהו באלופה הנכנסת, ודה לאורנטיס הבטיח לו רכש ובעיקר המשכיות כדי לרוץ פעם נוספת לאליפות.

בין שחקני הרכש הנוצצים שהגיעו הקיץ לאלופת הסרייה א', אחד נמצא מעל כולם וזה כמובן קווין דה בראונה. הקשר הבלגי בן ה-34 שסיים את חוזהו במנצ'סטר סיטי אחרי עשור, ממשיך גם עכשיו ללבוש תכלת וינסה לסייע לנאפולי לזכות באליפות שנייה ברציפות.

"דה בראונה שחקן ידוע והגיע לרמות הגבוהות ביותר בקריירה שלו", אמר קונטה במסיבת העיתונאים לקראת היציאה למחנה האימונים. "הוא בן 34, אבל עדיין יש לו הרבה מה לתת לנו. לשחק באיטליה זה תמיד תענוג, עבור כל שחקן".

אנטוניו קונטה, מאמן נאפולי. רויטרס
רוצים אליפות שנייה ברציפות. קונטה/רויטרס

המאמן האיטלקי המשיך והסביר מה השאיפות לעונה הקרובה: "יצאנו לפרויקט חדש. אני בונה, אני תמיד זקוק ליצור בסיס איתן שיכול להחזיק מעמד לאורך זמן. השגנו מטרה מדהימה בשנה הראשונה שלי פה, זה לא משהו שציפינו לו, אבל עשינו את זה. שום דבר לא השתנה. צריך שהיסודות ימשיכו להיות חזקים כדי להתבסס בצמרת איטליה ואירופה. המסע ממשיך".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully