וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אם פילדלפיה לא תתעורר - היא תאבד את הכוכב החשוב שלה"

שחקן העבר, קנדריק פרקינס, ניתח את מצב הסיקסרס אחרי שאמביד הודיע שהוא לא יודע מתי ישוב מהפציעה: "הזמן של טייריס מקסי קצוב בקבוצה, הם צריכים לבנות סביבו"

תיקתקנו, 17.7/ספורט1

אחרי עוד עונה בה פילדלפיה סיימה בשלב מוקדם את השאיפות שלה לריצה לאליפות עם הפציעות של ג'ואל אמביד ופול ג'ורג', נראה כי הפרנצ'ייז מהמזרח בדרך לעוד עונת מעבר, ושחקן העבר, קנדריק פרקינס, התייחס למצב הסיקסרס והצביע על מי השחקן שסביבו צריך באמת לבנות את הקבוצה.

"במשך תקופה מסוימת ראינו בפילדלפיה ראינו מבנה של קבוצה, ראינו יציבות, ראינו המשכיות, ומשום מקום הדבר הזה השתנה מאז שדריל מורי לקח את המשרה והשתלט על הקבוצה", אמר פרקינס. "הדברים נעשו גרועים. מסתכלים על ה-שחקן של הפרנצ'ייז (אמביד) והוא לא יכול להתחיל אפילו את העונה הבאה. הוא אומר לנו עכשיו שהגוף שלנו לא מוכן, פול ג'ורג' רק סיים ניתוח. פילדלפיה צריכה להבין שהזמן של טייריס מקסי בקבוצה קצוב במצב הזה. הוא לא ימשיך כשזה המצב, הוא ירצה לצאת מהקבוצה. הסוכן שלו זה ריץ' פול ואנחנו יודעים שלא אכפת לו משום דבר. צריך לדאוג לשחקן כמוהו ולבנות סביבו, כי אם לא - בקרוב הוא יהיה מחוץ לסיקסרס".

ג'ואל אמביד שחקן פילדלפיה סיקסרס. GettyImages
אי אפשר לסמוך עליו. אמביד/GettyImages

את העונה שעברה פילדלפיה, שהייתה בתחילתה מהמועמדות הבכירות לאליפות, סיימה במקום ה-13 בטבלת המזרח עם מאזן עגום של 24 ניצחונות בלבד לעומת 58 הפסדים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully