וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפרשן הטורקי נדהם: "במקום מיציץ' - לא הייתי הולך להפועל ת"א"

פרשן היורוליג הטורקי נדהם לשמוע על המעבר של הסרבי לישראל: "הוא יכול היה להצטרף לאלופת אירופה. לא מצליח להבין את זה"

תיקתקנו, 17.7/ספורט1

אירופה עדיין המומה מההחתמה הגדולה בתולדות היורוליג. ואסילייה מיציץ' הדהים את הכדורסל האירופי לאחר שהצטרף להפועל תל אביב בעסקה היקרה אי פעם ביבשת, כשבדרך סירב להצעות מריאל מדריד, אולימפיאקוס ופנרבחצ'ה. בתקשורת הטורקית פחות אהבו את המעבר של הגארד הסרבי לישראל, והעיתונאי ג'אן אישבקאן הופתע מההחלטה של מיציץ'.

"אם הייתי בנעליו של מיציץ', עם הצעה מפנרבחצ'ה שיכולה להגיע ל-4 מיליון דולר, בחיים לא הייתי הולך להפועל תל אביב", אמר העיתונאי הטורקי שגם מפרשן ביורוליג. "המצב שם לא באמת ברור, הוא בחר בקבוצה חדשה במפעל במקום להצטרף לקבוצה שבאמת יכולה לזכות ביורוליג. אני לא ממש מצליח להבין את זה".

ואסילייה מיציץ' במדי שארלוט הורנטס. Luke Hales, GettyImages
עשה טעות? מיציץ'/GettyImages, Luke Hales

עוד אמר אישבקאן על המעבר ההיסטורי: "פנרבחצ'ה הגישה למיציץ' הצעה טובה מאוד, גבוהה יותר מאשר מה שהציעה לנייג'ל הייז-דייויס. מסתבר שלמיציץ' יש רעיונות משלו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully