ג'וזף סאבובו צפוי להשלים את מעברו להפועל באר שבע לאחר הגומלין הערב נגד לבסקי סופיה (חמישי, 21:00, ספורט1), אך הזמבי בן ה-19, שכבר נחת בישראל לקראת המעבר מפ.צ. ציריך השווייצרית, לא היה מועמד רק למחזיקת הגביע.
לוואלה ספורט נודע כי סאבובו, שמשחק בעיקר בכנף השמאלית, עורר עניין גם במכבי תל אביב. האלופה לא פתחה במשא ומתן רשמי עם פ.צ. ציריך, אך הביעה התעניינות, ובסופו של דבר הייתה זו הפועל באר שבע שהגיבה מהר, האיצה את המגעים והנחיתה את סאבובו לישראל לקראת חתימה.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון, אחרי ההפסד בטרנר. הצהובים לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים.
סאבובו צפוי לחתום על חוזה לארבע שנים והפועל באר שבע תרכוש אותו עבור כ-200 אלף יורו בלבד. לשחקן היו הצעות גם מקפריסין ומטורקיה, אך בחר בהפועל באר שבע גם בזכות המלצתו של חברו לנבחרת קינגס קאנגווה, שהמליץ לו בחום להגיע להפועל באר שבע.
סאבובו יהיה הזר החמישי של הפועל באר שבע, לא כולל החלוץ ארנולד גאריטה שצפוי לעזוב.


