נבחרת העתודה הישראלית פספסה היום (חמישי) צ'אנס גדול להתקרב לפודיום נוסף באליפות אירופה - אך שמטה יתרון 19 והפסידה לאיטליה 89:80 ברבע הגמר. כעת היא תעבור למשחקי הדירוג על מקומות 5-8.
לאחר המשחק אמר המאמן שרון אברהמי: "התחושות קשות, כי כבר הובלנו ונתקענו. זריקות שנכנסו כבר לא נכנסו, קלענו 3 מ-25 לשלוש והמומנטום התהפך. ניסינו לשנות, אבל הדברים כבר לא הלכו לכיווננו וחבל. כשרצנו היו לנו הזדמנויות ביתרון 12-14 נקודות, אבל איבדנו כדורים. לא קלענו סלים קלים, גם הג'אמפים לא נכנסו ודברים אחרים שניסינו עבדו פחות. עומר (מאייר) ושחר (דורון) הובילו אותנו כל האליפות ואני עומד מאחוריהם, אבל זה רגע כואב כי כולנו האמנו שאנחנו ננצח. זה חלק מהכדורסל".
על כך שלא שיחק עם שני גבוהים ביחד במחצית השנייה אמר: "הרגשתי שאנחנו סופגים הרבה נקודות, אז שיחקנו עם זה בזמן קצר. בדיעבד תמיד אפשר לעשות דברים אחרים, אבל הלכתי עם התחושות שלי ואני גאה מאוד, מאוד, מאוד בשחקנים וכואב לי בעיקר בשבילם".
איך מכניסים פרופורציות לשחקנים: "בשנה שעברה הגענו עד חצי הגמר באליפות העולם. זה הכדורסל. אנחנו פוגשים פה נבחרות מעולות - אגיד לכם בדיוק את מה שאני אומר לכם, אני אוהב אותם ולהיות בין שמונה הגדולות באליפות אירופה זה לא מובן מאליו. נרים אותם, מחר יש יום חופש ולפנינו אתגר מנטלי בשני המשחקים האחרונים. נרצה לסיים את האליפות בטעם הכי טוב שאפשר".
על היכולת של שחר דורון ששוב התקשה: "ניסינו להכניס אותו לעניינים, אבל הזריקות שלו לא נכנסו. זה קורה גם לשחקנים הכי גדולים, לפעמים יש תקופות יותר טובות ופחות טובות. זו חלק מהלמידה והגדילה של שחר, אני ממשיך לאהוב אותו".
על משחקי הדירוג 5-8: "אולי אלו המשחקים הכי קשים מנטלית, כי אתה בא אחרי שאתה כבר נוגע בחצי הגמר ולא מגיע. לפני שנתיים זה גם קרה לנבחרת העתודה וידענו לנצח, אלה החיים. אין מישהו יותר מאוכזב מהשחקנים. אפשר לבקר ולחשוב שעשינו טעויות - אני בטוח עשיתי - אבל בסופו של דבר זו הנבחרת שהביאה המון גאווה".