וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לקח את ההזדמנות: 11 נקודות לבן שרף בהפסד ברוקלין לניקס

הנטס העניקו מנוחה למספר רוקיז כולל דני וולף במשחקם השלישי בווגאס, והישראלי שהוקפץ לחמישייה הראה ניצוצות עם משחקו הטוב ביותר עד כה בליגת הקיץ. זה הסתיים בהפסד 97:93 לניקס

בן שרף וברוקלין נטס מתאמנים לקראת פתיחת ליגת הקיץ/מתוך הטוויטר של ברוקלין נטס

משחקו הטוב ביותר של בן שרף בווגאס. ברוקלין אמנם ספגה הלילה (בין שלישי לרביעי) הפסד שלישי בשלושת משחקיה בליגת הקיץ, כשנוצחה 97:93 על ידי הניקס, אבל הרכז הישראלי הראה ניצוצות, ובסך הכל לקח את ההזדמנות שקיבל.

הנטס החליטו להעניק מנוחה למספר רוקיז כולל הרוקי הבכיר כרגע, איגור דמין, כשגם דני וולף לא מתלבש הלילה. בהיעדרם. הוקפץ שרף לחמישייה וסיפק משחק לא רע בכלל. הוא סיים עם 11 נקודות (הכי הרבה שלו בווגאס, אחרי 3 נקודות ו-7 נקודות במשחקים הקודמים) לצד 3 ריבאונדים, 3 אסיסטים, שתי חטיפות, חסימה וגם שני איבודים ב-30 דקות. שרף קיבל הכי הרבה דקות בקבוצה, ואחרי פתיחה נהדרת קצת נרגע, כשהוא מדייק באחוזים בינוניים (4 מ-13 מהשדה, 0 מ-1 מהשלוש, 3 מ-4 מהעונשין).

שרף פתח כאמור נהדר וברבע הראשון צבר 7 נקודות מהירות, כולל שתי חדירות יפות ודאנק במתפרצת אחרי חטיפה. לאחר מכן הוא נחלש והתקשה לייצר נקודות.

את הנטס הוביל דרו טימי עם 24 נקודות ו-10 ריבאונדים. קיילב דניאלס הוסיף 16 ו-9. מנגד, הניקס קיבלו הופעות מרשימות מטיילר קולק ומג'רון בוצ'אמפ שקלעו 25 נקודות כל אחד.

בן שרף, ברוקלין נטס. מתוך האינסטגרם של ברוקלין נטס, אתר רשמי
הולך ומשתפר. בן שרף/אתר רשמי, מתוך האינסטגרם של ברוקלין נטס

כבר הלילה (2:30) ברוקלין תעלה שוב לפרקט כשתפגוש את אורלנדו, והפעם יגיע תורם של שרף ונולאן טראורה (שנפצע קלות בגב הלילה) לקבל מנוחה, בעוד איגור דמין ודני וולף יחזרו לחמישייה.

לאחר מכן, ברוקלין תפגוש את פילדלפיה בלילה שבין שישי לשבת (1:00).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully