וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דן גלזר ועופרי ארד עלו שלב במוקדמות ליגת האלופות

הקשר שיחק 83 דקות והבלם שב לסגל אחרי פציעה, כשאלופת קזחסטן ניצחה 0:2 את אולימפיה לובליאנה והעפילה לסיבוב המוקדמות השני. אבו פאני נפצע במשחק הכנה של פרצנווארוש

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 15.7/ספורט1

מכבי תל אביב תחל את דרכה במוקדמות ליגת האלופות בשבוע הבא, כאשר תתארח בלימסול אצל פאפוס הקפריסאית. מי שעוד יהיה בסיבוב המוקדמות השני הוא האקס דן גלזר, שהשלים הערב (שלישי) 90 דקות בניצחונה של קייראט אלמטי 0:2 על אולימפיה לובליאנה, אחרי 1:1 בשבוע שעבר בסלובניה.

גלזר פתח בקישור האחורי של אלופת קזחסטן, שוב ספג כרטיס צהוב (70) והוחלף בדקה ה-83, בעוד עופרי ארד חזר מפציעה וישב על הספסל, לאחר שנעדר מהמשחק הקודם. לצדו ישב גם ריקרדיניו, שהגיע ממכבי חיפה ונכנס כמחליף לדקות הסיום. ז'ורז'יניו הפורטוגלי (5) כבש וגם בישל למגן הימני אלכסנדר מרינסקי (31) וקייראט הכריעה את ההתמודדות עוד במחצית הראשונה.

כעת היא מחכה לראות מי תהיה יריבתה הבאה: קופס או מילסאמי, שמארחת הערב את הגומלין במולדובה אחרי שהפסידה 1:0 בפינלנד במשחק הראשון.

* מוחמד אבו פאני נכנס בדקה ה-75 והוחלף בגלל פציעה בברך בדקה ה-90, בניצחונה של פרנצווארוש 1:2 בהכנה על קרלסרוהה מליגה השנייה בגרמניה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully