הפועל עכו מהלאומית ממשיכה להתחזק והיום (שלישי) היא הודיעה על החתמתו של המגן הימני סאלח חוסיין, שחתם באמצעות סוכנו רועי סימוני ויעמוד לרשות המועדון בעונה הקרובה. חוסיין (28) חתם בקיץ שעבר בעירוני קרית שמונה ובמהלך העונה שב להפועל נוף הגליל שממנה הגיע. לאחר החתימה אמר: "גאה ונרגש להגיע למועדון הפועל עכו. מודה על האמון של הצוות המקצועי. מחכה כבר לעלות על הדשא ולעזור לקבוצה להגיע להישגים ומטרות".
אקס עכו, החלוץ פיטר אונייקאצ'י, חתם בשורות הפועל נוף הגליל. החלוץ הניגרי משחק בישראל כבר שבע שנים ולא נחשב לשחקן זר. הוא החל את דרכו בעכו, שיחק גם בהפועל כפר סבא, הפועל פתח תקוה, הפועל ניר רמת השרון ועירוני קרית שמונה, לפני שחזר לעכו וכבש שישה שערים בעונה החולפת.
"שמח להצטרף להפועל נוף הגליל", אמר אונייקאצ'י. "אני משוכנע שנעשה דברים יפים השנה וכבר מחכה לתת למועדון כל מה שיש לי על המגרש. נפלא להגיע לקבוצה שגרמה לי להרגיש בבית מהרגע הראשון. אני רוצה להודות לסוכן שלי שעבד קשה מאחורי הקלעים, ולכם האוהדים, אני מצפה לפגוש אתכם כבר ביציע".
הפועל כפר סבא החתימה את החלוץ ניב טובול בן ה-21, שמגיע מעירוני טבריה ושיחק לפני כן בהפועל חיפה. לאחר החתימה אמר טובול: "מתרגש להצטרף לקבוצה ולעשות דברים גדולים".
הפועל רעננה החתימה את הזמבי גולדן משאטה. שחקן הכנף בן ה-24 שחתם בקבוצה באמצעות סוכנו ניר קרין, צפוי להוות בורג מרכזי בחלק הקדמי של הקבוצה. משאטה לאתר הרשמי של רעננה: "אני שמח להגיע לישראל ולהצטרף להפועל רעננה, ומקווה לעזור לקבוצה להתברג בחלק העליון של הטבלה".
מכבי פתח תקוה ממשיכה לשמור על שחקני הדור הבא שלה והיום החתימה את ליאם עצמי, קפטן קבוצת הנוער של המועדון, לחמש שנים נוספות. עצמי גדל במכבי פתח תקוה מגיל 10 וזהו החוזה המקצועני הראשון שלו כשחקן בוגרים. בעונה שעברה הוא הניף את גביע המדינה לנוער עם הקבוצה והיום הוא חתם באמצעות סוכנו בן שטיינפלד.