מכבי תל אביב יצאה מודאגת ממשחק אלוף האלופים נגד הפועל באר שבע אמש (ראשון), בו נכנעה 2:1, וניתן היה להבחין בחוסרים בסגל, בעיקר בקישור בעקבות עזיבתו של גבי קניקובסקי. הצהובים יגבירו כעת את המאמצים לצירוף שני שחקנים זרים, ונבחנת גם האפשרות להגיש הצעה משודרגת לקניקובסקי.
בינתיים, מי שנמצאת קרוב יותר להחתמת שחקנים היא יריבתה של אלופת ישראל, פאפוס הקפריסאית, שתארח אותה ביום שלישי הבא למשחק הראשון מבין שניים במסגרת מוקדמות ליגת האלופות.
פאפוס זקוקה לבלם ואולי גם לשוער, בעקבות עזיבתו של איביצה איבושיץ', שאמור להשלים היום את מעברו להיידוק ספליט. עם זאת, דווקא בעמדת ההתקפה מתקרבת הקבוצה לרכש: מונס באסואמינה, שחקן הכנף של קלרמון מליגת המשנה בצרפת.
לפי דיווחים בתקשורת הקפריסאית, הקונגולזי בן ה-27, שיכול לשחק גם כחלוץ, כבר הצטרף למחנה האימונים של הקבוצה בספרד, וצפוי להיות מוכרז כשחקן פאפוס לכל המאוחר מחר. באסואמינה גדל במחלקת הנוער של נאנסי, חתם ב-2021 בקבוצת בסטיה-בורגו מהליגה השלישית, כעבור שנה עבר לפו מהליגה השנייה ובעונה שעברה הצטרף לקלרמון, במדיה כבש חמישה שערים ובישל ארבעה נוספים ב-33 הופעות.
בנוסף, בפאפוס אישרו כי צ'ידוזי אוואזים, בלם קולורדו מה-MLS, נמצא ברשימת המועמדים לחיזוק מרכז ההגנה. לדברי דובר המועדון, מדובר בעסקה מסובכת, אך במועדון מקווים להשלים את ההחתמה בימים הקרובים. אוואזים, בן 28, הגיע לארצות הברית בספטמבר האחרון, והוא שחקן הרכב בקולורדו, במדיה רשם 19 הופעות בליגה. בפאפוס תולים תקוות גם בכושרו הגופני, שכן עונת ה-MLS נמצאת בעיצומה.
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
לסיבוב המוקדמות השני בליגת האלופות ניתן לרשום שחקנים עד ה-17 ביולי (כולל), וכן ניתן להוסיף שני שחקנים נוספים לסגל - בתנאי שחתמו עד חצות ביום שלפני המשחק (כלומר, עד 21 ביולי כולל).


