וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יפגוש את הפועל ירושלים: הקבוצה החדשה של בן אלטיט

14.7.2025 / 15:38

הסנטר הישראלי (32, 2.08 מ') חוזר אחרי שנה מחוץ למגרשים וחתם לעונה אחת בקלוז', אלופת רומניה שמשתתפת ביורוקאפ

תיקתקנו, 14.7/ספורט1

קלוז' הודיעה היום (שני) על צירופו של בן אלטיט, שחוזר לשחק אחרי שנה מחוץ למגרשים ויעשה את זה במדי אלופת רומניה, אחת מיריבותיה של הפועל ירושלים ביורוקאפ. אלטיט בן ה-32 (2.08 מ') מחזיק באזרחות רומנית וכבר שיחק לפני כן בראפיד בוקרשט.

בהודעת המועדון נכתב כי "אלטיט לקח הפסקה מכדורגל מקצועני בעונה שעברה, וכעת הוא חוזר למגרשים עם מטרה ברורה - לתרום להצלחות העתידיות של קבוצתו החדשה".

הסנטר הישראלי החל את הקריירה במכבי תל אביב ושיחק גם בבני הרצליה, אליצור רמלה, עירוני רמת גן, מכבי קרית גת, מכבי אשדוד, הפועל גלבוע/גליל, עירוני נהריה, הפועל באר שבע, אליצור אשקלון ושוב ברמת גן. הוא גם ייצג את נבחרת ישראל, כשאת הופעת הבכורה ערך בנובמבר 2017, במסגרת מוקדמות מונדובאסקט 2019.

  • עוד באותו נושא:
  • בן אלטיט

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully