וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שחקן רכש שני: ברצלונה החתימה את רוני בראדג'י בן ה-19

עודכן לאחרונה: 14.7.2025 / 15:52

בארסה שילמה לקופנהאגן 2 מיליון יורו עבור שחקן הכנף השבדי, שנולד בכוויית להורים מסוריה. חתם עד 2029 ויצטרף למסע לאסיה

שחקני ברצלונה חוגגים זכייה באליפות/מתוך הטוויטר הרשמי של ברצלונה

ברצלונה הציגה היום (שני) את שחקן הרכש השני שלה הקיץ: רוני בראדג'י. שחקן הכנף השבדי, 19, עלה לברצלונה שני מיליון יורו וסכום נוסף שלא פורסם ויגיע דרך בונוסים. הוא חתם עד 2029, ויצטרף למסע של בארסה לאסיה אחרי שהפך לרכש השני שלה בקיץ, אחרי השוער ז'ואן גרסיה שנקנה מאספניול.

בראדג'י הוא שחקן שמרגיש בנוח בעיקר בכנף ימין, ממנה הוא חותך למרכז ומשתמש ברגל שמאל החזקה שלו. יש לו טכניקה גבוהה מאוד ובלא מעט מובנים הוא מזכיר את ארדה גולר של ריאל מדריד.

ברצלונה הציגה את שחקן הרכש רוני בראדג'י. אתר רשמי, צילום מסך
ברצלונה הציגה את שחקן הרכש רוני בראדג'י/צילום מסך, אתר רשמי

בראדג'י נולד בכוויית להורים מסוריה ועבר עם משפחתו לשבדיה כשהיה בן שבע. קופנהגן צירפה אותו לקבוצת הנוער שלה ב-2020 והוא הפך בשנים האחרונות לאחד הכשרונות המדוברים באירופה.

בחודשים האחרונים פורטו ומנצ'סטר יונייטד הביעו עניין אמיתי בשחקן הכנף - דווקא בתום עונה בה הוא בקושי שיחק בגלל פציעה - אבל ברצלונה היא זו שזכתה בו. למרות גילו הצעיר, הוא כבר הספיק לרשום 84 הופעות בכל המסגרות ובהן כבש 15 שערים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully