האם מכבי נתניה נמצאת לקראת החתמת רכש מרשים לקבוצה? לוואלה ספורט נודע כי בלם נבחרת בוליביה, לואיס האקין, נמצא חזק על הכוונת של הקבוצה. האקין, 27, משחק העונה בקבוצת מושוק רונה, מהליגה באקוודור, וקודם לכן שיחק גם בקבוצת פונה פרטה הברזילאית, בוליבאר מבוליביה ודפורטיבו קאלי הקולומביאנית. יש לו 44 הופעות בינלאומיות במדי הנבחרת.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
כזכור, הבעלים החדש רוס קסטין הצהיר כי בשבועות האחרונים החל מערך של סקאוטינג לעבוד עבור המועדון, בעיקר בשווקים של דרום אמריקה ופורטוגל ונראה שהבאתי של הבלם הבוליביאני האקין, לצד החתמתו של החלוץ הברזילאי לוקאס פראיסו, מעידים שאכן זהו השוק שאליו מכוונים אנשי הסקאוטינג של קבוצת המשקיעים "עלייה", שרכשה את המועדון.


