וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זר ראשון בכפר בלום: סם אלאג'יקי חתם בגליל עליון

13.7.2025 / 19:15

הפורוורד (22, 2.02) האירי, שכבר הספיק לשחק בנבחרת הבוגרת של מדינתו, מגיע אחרי שהצטיין העונה במדי אוניברסיטת אורל רוברטס. חובר לרז אדם, יהל מלמד, נועם אביבי ושחר דורון בקבוצה של גוני יזרעאלי

תיקתקנו, 13.7/ספורט1

הפועל גליל עליון הודיעה הערב (ראשון) על החתמתו של הפורוורד האירי סם אלאג'יקי. הפורוורד שכבר שיחק במדי נבחרת אירלנד בטורניר המוקדם של אליפות אירופה 2025, הוא הזר הראשון שחותם בקבוצה של גוני יזרעאלי לקראת העונה הבאה.

אלאג'יקי (22, 2.02) יליד דאנדוק שבאירלנד, הגיע לארצות הברית בגיל צעיר, והחל את לימודיו במדי אוניברסיטת קליפורניה הגדולה בה שיחק במשך שנתיים. בשנת 2023 עבר לאוניברסיטת רייס, אך גם בה לא פרץ ומיעט לשחק. השנה עבר לאורל רוברטס ורשם במדיה 11.6 נקודות ו-5.7 ריבאונדים בממוצע למשחק. הפורוורד שיחק עם נבחרת העתודה של אירלנד באליפות אירופה דרג ב' בשנת 2023 ורשם 13 נקודות ו-6 ריבאונדים בממוצע למשחק.

סם אלאג'יקי, הפועל גליל עליון. הפועל גליל עליון, אתר רשמי
פורוורד צעיר ומבטיח. סם אלאג'יקי/אתר רשמי, הפועל גליל עליון

גליל שתשחק העונה את כל משחקיה בכפר בלום לראשונה מאז עונת 2022/23 מקווה לרשום עונה טובה במרכז הטבלה ומעלה. הקבוצה החתימה עד כה ארבעה ישראלים מבטיחים - רז אדם שחוזר אחרי פציעה ארוכה, יהל מלמד מרמת גן, נועם אביבי מעפולה ושחקן נבחרת העתודה שחר דורון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully